Hoeveel kost een orthopedische matras: koopgids?

Degenen die willen weten hoeveel een orthopedisch matras kost, kunnen beginnen met minder dan $ 300 tot meer dan $ 2.500. We zullen ook bespreken wat deze matrassen orthopedisch maakt en of ze het waard zijn. Aan het einde van dit artikel zou je klaar moeten zijn om te beslissen of het iets voor jou is.

We hebben ook een apart artikel geschreven over matrassen die door artsen worden aanbevolen. We ontdekten de beste keuze, en misschien heb je er ook wat aan als je op zoek bent naar een orthopedisch bed.

Wat zijn de kosten van een orthopedische matras?

Orthopedische matrassen variëren van ongeveer $ 250 tot $ 2.900, afhankelijk van de grootte en het type. We zullen het hieronder hebben over de vijf beste orthopedische matrassen om u te helpen bepalen hoeveel u aan een orthopedisch bed moet uitgeven. Daarnaast zijn hier enkele waardevolle tips voor kopers om te weten hoeveel ze moeten betalen voor een matras.

Spinal Solution Orthopedisch

Een van de meest betaalbare orthopedische bedden op de markt is deze 10-inch dekmatras van Spinal Solution. Het is slechts minder dan $ 250 voor een matras van volledige grootte, terwijl de grootste maat bij King nog steeds relatief goedkoop is met minder dan $ 400. U kunt bij uw aankoop ook selecteren of u een fundering van 4 tot 8 inch wilt.

De orthopedische matras van Spinal Solution is gemaakt in NYC en men kan het als een orthopedisch type beschouwen omdat het is ontworpen om drukpunten te verminderen. Het wordt zelfs op de markt gebracht voor het verminderen van rugpijn vanwege de gecombineerde ondersteuning en zachtheid die het de slaper biedt. Bovendien zult u de verminderde bewegingsoverdracht in dit bed waarderen, vooral als u de matras deelt.

Zoma-matras

Een redelijk geprijsde queensize orthopedische matras die u kunt kopen, is de Zoma-matras voor slechts minder dan $ 950. Bovendien onderschreef het merk het als een sportmatras voor sporters, dus je weet dat het kan helpen pijntjes en kwalen te verlichten. En voor de geloofwaardigheid kreeg het zelfs verschillende onderscheidingen die de doeltreffendheid ervan bevestigen om atleten en sportprofessionals comfortabel te maken.

De Zoma-matras is een uitstekende orthopedische matras vanwege het milieuvriendelijke en CertiPUR-US-gecertificeerde schuim. Het bed heeft verschillende schuimlagen genaamd Triangulex memory foam, Reactiv foam en Support + Core foam. Triangulex is een verkoelend gel-geheugenschuim met drie zones, Reactiv zorgt voor contouren zonder wegzakken en het Support + Core-schuim zorgt voor een neutrale wervelkolom.

Sweetnight Breeze

Als u $ 900 en meer te duur vindt voor een queensize orthopedisch matras, kunt u de Sweetnight Breeze traagschuimmatras overwegen voor slechts $ 600. U kunt zelfs de matrasdikte selecteren van 8 tot 12 inch. En het beste van alles is dat het een luxe stevige matras is die de meeste soorten slapers de juiste ondersteuning en drukontlasting biedt.

Behalve dat het een koel traagschuim bed is om op te slapen vanwege de gel-infusie, is de Breeze matras een ideaal orthopedisch bed vanwege de uitlijntechnologie. U hoeft zich geen zorgen te maken over pijn en stress op de rug, spieren en gewrichten. Het bed is ook bewegingsabsorberend, dankzij de meerlaagse schuimconstructie.

Naturepedic Serenade Organische Latex Matras

Er zijn ook latexmatrassen die je als orthopedisch kunt beschouwen. Wees echter bereid om $ 2.000 of meer uit te geven voor een queensize latexbed. Het organische latexbed Serenade van Naturepedic kost bijvoorbeeld iets minder dan $ 2500 voor de queen size, wat begrijpelijkerwijs prijzig kan zijn voor sommige huishoudens.

Desalniettemin kunt u deze matras als een investering beschouwen, omdat u een biologisch in de VS gemaakt bed krijgt met meerdere certificeringen om de veiligheid en duurzaamheid te bewijzen. Men kan ook de Naturepedic Serenade bekijken, een orthopedische matras vanwege de ondersteunende en stressverlichtende eigenschappen van het spiraalsysteem en latexschuim. Als dit type matras nieuw voor u is, lees dan deze beste latexbedden op de markt om de voordelen ervan vanuit orthopedisch oogpunt te begrijpen.

PlushBeds Botanical Bliss Organische Latex Matras

Naast Naturepedic is de biologische latexmatras Botanical Bliss van PlushBeds een ander milieuvriendelijk orthopedisch bed om te proberen. Het is vrij prijzig voor minder dan $ 2.900 voor een koningin, maar het bedrijf biedt soms kortingen aan waarbij je maar liefst $ 1.200 kunt besparen. Hoe dan ook, u krijgt ook een door chiropractor en orthopedisch specialist aanbevolen matras met certificeringen om te bewijzen dat het biologisch en milieuvriendelijk is.

Wat maakt PlushBeds Botanical Bliss orthopedisch? Behalve dat het is goedgekeurd door gezondheidswerkers, combineert dit model een pluche Talalay-laag om je gewrichten en rondingen te dempen, en de kern van organisch latex zorgt ervoor dat je niet te diep wegzakt. U kunt zelfs de stevigheid en dikte selecteren op basis van uw lichaamstype en slaaphouding.

Hoe weet ik of mijn matras een orthopedisch matras is?

Een orthopedisch matras voelt meestal medium tot stevig aan om u te helpen een rechte slaaphouding aan te houden. Het oppervlak heeft ook gezoneerde ondersteuning om pijn en pijn aan de rug en gewrichten te verlichten. De term orthopedisch wordt echter veel gebruikt door fabrikanten omdat er geen voorschriften en normen zijn voor een product dat orthopedisch moet worden geverifieerd.

Conclusie

En dat is het! Het antwoord op hoeveel een orthopedisch matras is, varieert van minder dan $ 300 tot zelfs $ 3.000, afhankelijk van de grootte en het materiaal. Onthoud echter dat elk merk hun bed orthopedisch kan noemen, omdat er geen normen aan deze term zijn gekoppeld.

Een matras kan als orthopedisch worden beschouwd als het de drukontlasting en een rechte houding bevordert, maar verwacht dat het gezoneerde ondersteuning biedt en een middelhard tot stevig gevoel heeft dan een traditioneel matras.