Wat is de beste zonne-zwembadverwarmer? 3 beste opties!

Vraag je je af wat de beste zonneboiler is? Stop met afvragen. U bent op de juiste plek beland. We hebben een aantal beste zonne-zwembadverwarmers voor u gevonden, zodat u gemakkelijk de beste kunt kiezen.

De S601 slimme zonneboiler voor zwembaden, Facfo aangedreven zonneverwarmingssysteem, 4721 curves zonneboiler is de beste optie onder de zonneboilers. Elke zonneboiler heeft zijn werkvermogen, energie-efficiëntie en veiligheidsvoorzieningen.

Een zomers plonsen van zwembaden is een van de favorieten, vanwege de vreugde en het aangenaam koele water. Maar vanwege het heldere koude water vermijden we allemaal om in de winter in de buurt van het zwembad te komen. Deze winter zou het echter niet hetzelfde moeten zijn. Zwembadverwarmers op zonne-energie zijn niet alleen leuk in het zwembad tijdens de koudere maanden, ze zijn ook ecologisch verantwoord. Lees verder om meer te ontdekken.

Wat is een zwembadverwarmer op zonne-energie?

De zwembadverwarmer op zonne-energie lijkt een kosteneffectieve en gemakkelijke methode om het zwembad te verwarmen. U moet echter testen of de verwarming voldoende warmte produceert om het zwembad zelfs in de winter warm te houden. Zoals we allemaal weten, worden zonneboilers aangedreven door zonnepanelen. Zonnepanelen genereren in de winter minder warmte omdat ze minder zonneschijn krijgen. Je hebt dus een heater nodig met extra zonnepanelen of panelen met een meer bijzonder frame.

Dit verhoogt de effectiviteit van de verwarmer en zorgt ervoor dat deze voldoende warmte kan produceren om de temperatuur van het water te verhogen. Een opzetzwembad heeft ook een effectievere verwarming nodig dan een inbouwzwembad. Dat is het geval omdat warmte door de bovenkant en zijkanten van een bovengronds zwembad reist. In een ingegraven zwembad dient het vuil echter als een isolator, waardoor wordt voorkomen dat warmte via de randen ontsnapt.

De beste zwembadverwarmers op zonne-energie

De hierboven genoemde zijn de beste zonne-zwembadverwarmers. We zullen ze in detail bespreken, zodat u gemakkelijk kunt begrijpen wat de beste zonne-zwembadverwarmer is.

#1. De S601 Smart zonne-zwembadverwarmer

Het is geen verrassing dat zo’n S601 Pool Solar Heater bovenaan de lijst met beste zonne-zwembadverwarmers heeft gestaan. Smart Pool levert al bijna twintig jaar betrouwbare zonneboilers. De zonneboiler verwarmt deze effectief, zelfs als u een in- of bovengronds zwembad gebruikt. De zwembadzonneverwarmer S601 verwarmt het zwembad met behulp van primaire bronnentechnologie. In elke verwarmingsbuis is een kopgat aanwezig. Het gebruikt acht vierkante meter aan zonnepanelen om de temperatuur van het zwembadwater met ongeveer 7-10 graden Fahrenheit (5-6 graden Celsius) te verhogen. Elk paneel is twintig voet lang en vier voet breed.

De zonneboiler moet worden aangesloten op een huidige waterpomp. Deze verwarmingscollectoren kunnen naast het zwembad of zelfs op het dak worden geplaatst. Deze pomp is eenvoudig in te stellen. U moet de montageset echter afzonderlijk aanschaffen. Het is niet inbegrepen in het pakket. Polypropyleen wordt gebruikt om zonnepanelen te bouwen, waardoor ze zeer robuust zijn. Het heeft ook een glasvezelbekleding bovenop de gegoten kop. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het product langer meegaat.

#2. Fafco aangedreven zonneverwarmingssysteem

Fafco was een van de eerste bedrijven in de Verenigde Staten die zonneboilers maakten. Het bedrijf gebruikt geen nieuwe technologieën om zijn goederen efficiënter te maken. Het implementeert echter kleine wijzigingen in zijn architectuur en neemt milieuvriendelijke procedures aan om de efficiëntie te verbeteren. Deze zwembadverwarmer op zonne-energie heeft 25 voet en een breedte van 3 voet. Het biedt een geweldige oplossing voor zwembadverwarming.

Het verwarmingssysteem op zonne-energie van Fafco is geschikt voor bovengrondse zwembaden omdat het ecologisch gunstig is. Het heeft een diagonaal mechanisme om de werkzaamheid te maximaliseren. Als je hem 20 – 30 graden naar het zuidoosten kantelt, krijgt hij meer zon. Het zwembad zal hierdoor aanzienlijk sneller opwarmen. Wanneer je deze techniek tussen 9.00 en 15.00 uur uitvoert, wordt het nog krachtiger als er veel zon is. Ik denk dat het nuttig is om te lezen over de voordelen van het gebruik van een zonneverwarmingssysteem.

#3. 4721 gebogen zwembadverwarming op zonne-energie

De zonneboiler van de game, de 4721-BB, heeft een kenmerkende gebogen vorm die de warmteophoping vergroot. Als u een in de grond of bovengronds zwembad heeft, kan die verwarming het efficiënt verwarmen. In slechts vier dagen zou een zwembadverwarming op zonne-energie de temperatuur van een zwembad van 7000 gallon met 4 graden kunnen verhogen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de kenmerkende curvevorm van de kachel. Vergeleken met de traditionele effen vorm, heeft het gebogen ontwerp meer rondingen.

Bijgevolg verzamelt het extra warmte en verhoogt het de temperatuur van het zwembad. Het beschikt ook over inklapbare en verstelbare poten. Men kan de voeten verplaatsen en de verwarming plaatsen om de meeste zonneschijn te ontvangen. Daarnaast is de heater voorzien van een transparant deksel dat de warmte vasthoudt. Deze zwembadverwarmer op zonne-energie is gemaakt met hoogwaardige componenten van Game. Hierdoor gaat de heater uitzonderlijk lang mee. Het kan vaak worden blootgesteld aan zonlicht en andere externe factoren.

It’s A Wrap!

We zijn verheugd om te weten dat u hebt geleerd wat de beste zonne-zwembadverwarmer is. De bovenstaande drie zijn de beste zwembadverwarmers op zonne-energie, en u moet alle typen aandachtig lezen en de beste kiezen om uw zwembad op koudere dagen te verwarmen. Het is het beste om ook te weten hoe u een zwembadverwarmer moet aansluiten en hoe u een zwembadverwarmer moet dimensioneren. Bedankt, vrienden, om bij ons te blijven.