Hoe het snoer veilig van de elektrische deken te verwijderen?

Als je hebt onderzocht hoe je het snoer veilig van een elektrische deken kunt verwijderen, lees dan deze handleiding in vier stappen. Het is een relatief eenvoudig proces, dat u kunt doen op oude en beschadigde elektrische dekens. Zodra het snoer en de elektrische componenten weg zijn, kunt u de deken als een gewone deken gebruiken.

We zullen ook praten over de juiste werkwijzen voor een mogelijk beschadigde Sunbeam-deken. U kunt ook deze DIY-gids voor het maken van een verwarmde deken als je je extra handig voelt en zelf een verwarmde deken wilt maken.

 

Hoe verwijder je de draden van een elektrische deken?

De belangrijkste methode om te leren hoe u het snoer veilig van de elektrische deken kunt verwijderen, is door het los te koppelen en alle interne bedrading te verwijderen met behulp van kleine openingen die u handmatig zult snijden. Je kunt de gaten aan de boven- en onderkant van de deken maken en zelfs wat vulling verwijderen als je deken wat tussenvulling heeft. Afhankelijk van de elektrische deken, kan het langer duren om de thermostaat te verwijderen en elke draad door te knippen.

 

Stap 1. Bereid de elektrische deken voor en controleer deze

Voordat u de bedrading van een elektrische of verwarmde deken verwijdert, is de meest cruciale stap om ervoor te zorgen dat deze niet is aangesloten. U riskeert verwondingen en zelfs elektrocutie als deze nog op een stopcontact is aangesloten . U kunt ook het beste de handleiding raadplegen om uw specifieke te kennen. de anatomie van de elektrische deken.

 

Stap 2. Maak een gat om het hoofdsnoer te vinden en knip het door

Je kunt gemakkelijker zien waar de bedrading en elektrische onderdelen van de deken zijn als je deze plat op een oppervlak legt en ze op de deken voelt of zoekt. Zoek vervolgens het gebied waar het hoofdsnoer op de deken is aangesloten en knip er een klein gaatje omheen. Knip dit koord door en gebruik het gat dat je hebt gemaakt om bij de draden in de deken te komen.

Trek zoveel mogelijk draden en knip ze door zodra u ze er niet meer uit kunt halen.

 

Stap 3. Verwijder de draden van de deken

Nadat u het hoofdsnoer en de draden hebt doorgeknipt, maakt u de deken weer plat en glad om te controleren of er nog elektrische onderdelen in zitten. De kabels op het bovenste gedeelte van de elektrische deken zijn meestal moeilijk te bereiken en je moet een gat erboven maken om ze er veel comfortabeler uit te trekken.

 

Stap 4. Verwijder alle elektrische componenten

Ga door met het gladstrijken van de deken en voel of er draden met geïmproviseerde gaten eruit kunnen worden gehaald. Als je zeker weet dat de deken draadvrij is, kun je de gaten naaien die je hebt gemaakt, en je elektrische deken moet bruikbaar zijn als een traditionele deken. Vergeet niet om het opnieuw te vullen met watten voordat u de gaten dichtnaait als u de vulling in de eerdere stappen moet verwijderen.

 

Hoe verwijder je het snoer van een Sunbeam elektrische deken?

Als u het snoer van uw Sunbeam-deken wilt verwijderen, dient u eerst contact op te nemen met het klantenservicenummer van het bedrijf. Sommige mensen kunnen zich vergissen dat hun Sunbeam-deken kapot is, terwijl er alleen probleemoplossing nodig is. Je kunt ook de tutorial lezen op hoe u Sunbeam-dekens bevestigt voordat u overweegt de interne draden van uw product te verwijderen.

Sunbeam adviseert ook om hun verwarmende producten niet te gebruiken als ze schade oplopen. Zorg ervoor dat u de garantie van uw deken controleert en de gebruiksaanwijzing nauwgezet volgt. Vermijd het gebruik van de deken, zodat de koorden gekruist of bekneld raken tussen het bedframe, de muren of de matras.

 

Hoe koppel je de Sunbeam elektrische deken los?

Sunbeam benadrukt het loskoppelen van het netsnoer van de muur als dat nodig is om de bediening van de deken te verwijderen. U mag ook nooit de stekker van het netsnoer in een stopcontact steken zonder de elektrische deken dienovereenkomstig in te stellen. Meer nog, de stekker van de Sunbeam is gepolariseerd en heeft het juiste stopcontact nodig.

Waarom moet u weten hoe u elektrische dekens op de juiste manier loskoppelt? Alle gebruikers moeten hun elektrische dekens correct loskoppelen om gevaarlijke ongevallen te voorkomen. Als u uw verwarmde product moet schoonmaken, lees dan deze tips en richtlijnen op < span style="font-weight: 400">hoe een elektrische deken op de juiste manier te wassen, inclusief de juiste ontkoppeling.

 

Kun je geëlektrocuteerd worden door een elektrische deken?

Elektrische dekens verbruiken minder energie dan traditionele ruimteverwarmingstoestellen, waardoor ze efficiënt zijn voor diegenen die willen besparen op elektriciteitsrekeningen. Echter, de lage ampère gebruik van een elektrische deken betekent niet dat u geen risico loopt op elektrocutie. Het zou het beste zijn als je nooit over het hoofd zou zien om de handleiding grondig te controleren en de deken regelmatig te inspecteren elke keer dat je hem gaat gebruiken.

Het is het beste om de verwarmde deken niet te gebruiken als u deze al tien jaar of langer dan zijn levensverwachting heeft. De materialen zijn mogelijk niet langer zo effectief en veilig na verloop van tijd en slijtage. Om elektrocutie of brand door kortsluiting te voorkomen, mag de bedrading van de deken nooit beschadigd of nat worden.

Als je het hebben van een elektrische deken te riskant vindt, overweeg dan om andere warme dekens in plaats daarvan. Ze zijn niet aangesloten op een stopcontact, maar zijn toch gezellig en warm genoeg voor de wintermaanden.

 

Conclusie

Werkt uw verwarmde deken niet meer? Om deze tutorial over het verwijderen van het snoer van de elektrische deken samen te vatten, hoeft u alleen een gat rond het hoofdsnoer te maken en het vervolgens af te knippen. Haal zoveel mogelijk draden eruit en knip ze ook af.

Herhaal het controleren op draden en haal ze eruit totdat je elektrische deken geen elektrische onderdelen meer heeft. Naai de gaten dicht, en nu is het bruikbaar als een traditionele deken.