Welke matras gebruiken luxe hotels: de beste 3 soorten

Als je wilt weten welke matras luxe hotels gebruiken, hebben we de drie meest voorkomende soorten ontdekt. Ze zijn binnenvering, schuim en hybride. We zullen hieronder ook het soort matras dat luxehotels gebruiken bespreken door specifieke voorbeelden te geven van prestigieuze hotels. Aan het einde van deze lezing ontdek je het geheim achter luxe hotelbedden.

Daarover gesproken, ben jij ook geïnteresseerd in het matrassenmerk Sheraton? Hoe zit het met de matras die door Hampton wordt gebruikt? Als je een bepaald hotel in gedachten hebt, probeer dan onze zoekbalk en je zult misschien vinden welk bed ze gebruiken.

Wat voor soort matras gebruiken luxe hotels?

Binnenveer

Sommige luxe hotels gebruiken binnenveringmatrassen van de beste kwaliteit voor hun kamers. Het zijn meestal afzonderlijk omhulde spoelen om het beste drijfgevoel te bieden met minimale bewegingsoverdracht voor de gebruikers. Bovendien worden binnenveringsmatrassen in luxe hotels geüpgraded omdat matrasfabrikanten ze maken met zorgvuldig gekozen materialen en specificaties van gerenommeerde hoteleigenschappen.

Schuim

Schuimbedden zijn de meest voorkomende die je in luxe hotels zult zien. Tempur Sealy gebruikt bijvoorbeeld hun kenmerkende schuimmateriaal genaamd Tempur voor matrassen die zijn ontworpen voor hotels. En vergeleken met uw traditionele schuimmatras hebben schuimbedden in luxe hotels een kern die is gebouwd om lichaamsindrukken en vroegtijdig doorzakken te voorkomen.

Hybride

Luxehotels en andere prestigieuze hotels gebruiken hybride matrassen om zich te onderscheiden van de rest van de concurrentie. Ze krijgen hun bedden op maat gemaakt volgens de behoeften en voorkeuren van de gasten. De combinatie van traagschuim en binnenvering is perfect voor ondersteuning zonder de demping te verliezen voor een goed uitgeruste nacht.

Welke matras gebruiken de meeste luxe hotels?

Tot de merken van luxe hotelmatrassen behoren Simmons en Sealy. Simmons heeft zelfs Beautyrest Hospitality, terwijl Sealy Tempur Sealy Hospitality heeft. Deze bekende matrasfabrikanten hebben door hotels goedgekeurde collecties en misschien vindt u zelfs uw favoriete vijfsterrenhotel bij hun trouwe klanten.

Vier Seizoenen

De matras in Four Seasons-hotels is verstelbaar en ze kunnen die functie bieden dankzij de algehele constructie. Bovendien laten luxehotels gasten doorgaans hun stevigheid kiezen in vergelijking met andere hotels die alleen medium firm aanbieden. Als je wilt weten hoe het Four Seasons bed verstelbaar kan worden, kun je ons artikel hierover lezen.

Fairmont

Het type matras in Fairmont-hotels is met gel doordrenkt traagschuim, maar ze hebben ook een bed met pillowtop. Hierdoor ervaart u een unieke zachtheid in luxe hotels zonder de nadelen van warmtebehoud of lichaamsindrukken. En natuurlijk zijn deze kwaliteitskenmerken alleen mogelijk als de matras is gemaakt door gevestigde fabrikanten die al lang in de horeca actief zijn.

Hyatt

Het type Hyatt-matras is een bed met pillowtop-matras, en u kunt ontdekken wie het voor hen heeft gemaakt in ons volledige artikel over dit populaire hotelbed. Merk op dat u altijd kunt begrijpen hoe luxe hotels zoals Hyatt hun matrassen kiezen door hun vertrouwde matrasmerk te achterhalen. Wist je dat ze er zelfs een tweede versie van hebben?

Welke stevige matras gebruiken hotels?

De hardheid van de hotelmatras is meestal gemiddeld. Dit is voordelig voor hotels, omdat medium-firm geschikt is voor bijna alle soorten slapers. Sommige hotels bieden gasten echter keuzes waar ze iets zachter of steviger kunnen krijgen.

Wat is de meest comfortabele hotelmatras?

Volgens de lovende recensies van gasten zijn Marriott, Hilton, Fairmont, Westin en Ritz Carlton de meest comfortabele hotelmatrassen. Het zal onmogelijk zijn om ze te rangschikken omdat comfort voor elke persoon verschilt. De algehele constructie en hoogwaardige materialen van deze hotelmatrassen zijn echter de reden waarom ze de meest gewilde bedden hebben.

Hoe maken hotels hun bedden zo comfortabel?

Hotels kunnen comfortabele bedden realiseren in vergelijking met wat we thuis hebben met behulp van een bewezen effectieve formule. Ten eerste wordt de matras op maat gemaakt door betrouwbare fabrikanten. Dan voegen hotels meestal een bovenmatras toe om hun comfort te vergroten.

Van daaruit gebruiken ze lakens, dekbedden, dekbedden, kussens en andere beddengoedaccessoires gemaakt van hoogwaardige materialen. De meest voorkomende is dons voor de kussens en het dekbed, en voor de andere materialen gebruiken ze de zachtste stoffen. Ten slotte is de algehele sfeer van de kamer ondersteunend om uw verblijf zo ontspannend mogelijk te maken.

Hoe kan ik van mijn bed een luxe hotel maken?

 • Overweeg een matras uit hotelcollecties te halen of zoek een model met vergelijkbare kwaliteit
 • Investeer in een betrouwbare matrasbodem en verbeter uw bed met een bovenmatras
 • Gebruik hoogwaardige hoezen, dekbedden en kussens
 • Maak de slaapkamer meer ontspannen door gebruik te maken van meubels, verlichting, aroma’s of zelfs rustgevende muziek
 • Hoe vaak vervangen hotels matrassen?

  Hotels vervangen hun matras meestal om de drie jaar. Sommige kunnen zelfs vijf jaar duren voordat ze moeten worden vervangen, vooral als de kwaliteit van het bed niet snel zijn structuur verliest. U moet er echter zeker van zijn dat hotels uw comfort en veiligheid zullen behouden door hun matras zo snel als nodig te vervangen.

  Conclusie

  En dat is het! In dit artikel hebben we beantwoord welke matras luxe hotels gebruiken en ontdekten dat ze binnenvering, schuim en hybride zijn. We hebben ook geleerd dat de meeste hotels Simmons en Sealy vertrouwen en dat het meest gebruikelijke stevige niveau voor hotelbedden gemiddeld is.

  We raden aan om de hotelmatrascollecties van bekende matrasmerken te bekijken om te zien of uw favoriete hotel een van hun klanten is. Zelfs de matrassen die in luxe hotels worden gebruikt, kunnen immers voor thuisgebruik worden gekocht. Als je nog vragen hebt over hotelmatrassen en geheimen, laat dan een reactie achter!