Hoe de box aan de vloer vast te schroeven?

In deze handleiding leert u hoe u de box aan de vloer bevestigt. De stappen zijn eenvoudig en gemakkelijk te volgen. Lees dit.

Stappen voor het vastschroeven van de box aan de vloer

Stap 1 – Gebruik een boor om gaten te maken als u bouten wilt die in de vloer gaan. Boor met een steenboor en breng vervolgens de bouten aan volgens de instructies van de kit. Als uw box niet op tapijt staat, gebruikt u in plaats daarvan een zelfklevende pad; het zal beter vasthouden dan schroeven of spijkers!

Stap 2 – Breng een kant van de pads aan op elke hoek (twee in totaal), wacht tot ze een beetje zijn opgesteld voordat u de pan erop plaatst. Als er extra onderdelen nodig zijn, zoals leg levellers, kunnen deze nu ook worden toegevoegd.

Babyboxhek? Wat zijn dat?

– Een babyboxhek is een geweldige manier om uw kind veilig te houden tijdens het spelen.

-Ze kunnen niet uit de pen en je hoeft je geen zorgen te maken dat ze gewond raken.

-De hekken zijn er in verschillende maten, zodat u er een kunt vinden die aan uw behoeften voldoet.

-Je kunt ook extra’s kopen, zoals een luifel of zonnescherm om ervoor te zorgen dat je kind comfortabel zit.

-Het boxhek is een geweldige manier om je kind wat onafhankelijkheid te geven en toch veilig te houden.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten babyboxhekken op de markt. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus het is belangrijk om er een te vinden die past bij zowel uw behoeften als de beschikbare ruimte.

Het is ook belangrijk om te overwegen wat voor soort extra’s je misschien wilt of nodig hebt, zoals een luifel of zonnescherm zodat je kind in de schaduw kan spelen en het tegen de elementen kan beschermen.

Je kind veilig houden is een van de belangrijkste taken als ouder, dus het is altijd het beste om ze wat onafhankelijkheid te geven en toch een oogje in het zeil te houden met babyboxhekken!

Kinderbox voor meisje

Toen we erachter kwamen dat we een dochtertje kregen, konden mijn man en ik niet wachten om voor haar te gaan shoppen. We wisten dat we een box voor haar wilden hebben om haar veilig te houden terwijl we bezig waren met andere dingen in huis.

We gingen online en begonnen verschillende opties te bekijken. We realiseerden ons al snel dat er veel verschillende soorten boxen beschikbaar zijn, en het kan moeilijk zijn om te beslissen welke geschikt is voor uw gezin.

Na wat onderzoek hebben we gekozen voor een traditionele rechthoekige box. Het is groot genoeg voor onze kleine meid om in te bewegen, maar niet zo groot dat ze erin verdwaalt. En omdat hij kan worden opgevouwen, is hij gemakkelijk op te bergen als ze hem niet gebruikt.

We hebben de perfecte box voor onze kleine meid gevonden en we zijn zo blij met deze aankoop!

Beste extra grote box voor peuters

Als het gaat om het vinden van de beste extra grote box voor peuters, zijn er een paar overwegingen waarmee u rekening moet houden.

Het eerste waar u aan moet denken, is hoeveel ruimte u nodig heeft. Als je een zeer actieve peuter hebt die graag rondrennen, dan heb je waarschijnlijk een grotere box nodig die hem voldoende bewegingsruimte geeft. Aan de andere kant, als je peuter meer tevreden is met het spelen met zijn speelgoed op één plek, dan kan een kleinere box voldoende zijn.

Je moet ook nadenken over het soort materiaal waarvan de box is gemaakt. Als u van plan bent om het buiten te gebruiken, zorg er dan voor dat het is gemaakt van materialen die bestand zijn tegen weersomstandigheden. Je moet er ook voor zorgen dat het gemakkelijk schoon te maken is, omdat dit helpt om de box hygiënisch te houden.

Beste box voor peuters

Hier is een uitgebreide lijst van de beste box voor peuters:

Druk op afspelen om te beginnen. Druk op stop als u het afspelen wilt pauzeren. Druk op de knoppen voor terugspoelen en vooruitspoelen op uw toetsenbord of klik op ‘Vorige’ en ‘Volgende’. U kunt de schuifregelaar ook heen en weer slepen als het indrukken van deze toetsen niet goed voor u werkt.

Druk op de mute-knop voor het geval er onverwachts iets engs, aanstootgevends of vervelends opduikt!

Kijk dan in onze kanaalzijbalk voor eenvoudige instructies die u stap voor stap door het proces leiden – het duurt maximaal minder dan een minuut!

Onthoud ook dat we er zijn om u te helpen als u vastloopt. Dus als dit je eerste keer is, of als de video om een ​​andere reden niet wordt afgespeeld (wat zelden gebeurt), laat het ons dan weten en we zullen zo snel mogelijk een oplossing vinden!

Beste box voor kruipende baby

Deze lijst helpt je de beste beslissing te nemen en een box te kiezen die geschikt is voor je kruipende baby. Er zijn veel opties beschikbaar, dus we hebben het beperkt tot vijf van onze favoriete merken/modellen:

Graco Pack ‘n Play met omkeerbare luier- en wisselaarcombinatie – Dit is een van de meest populaire modellen die momenteel op de markt zijn, omdat hij zowel een verstelbaar dutje als een wisselaar heeft.

Het veelzijdige ontwerp kan thuis of onderweg worden gebruikt voor reisdoeleinden, wat dit model erg handig maakt als je met baby’s reist! Evenflo Portable BabySuite 300 – Als u op zoek bent naar iets dat eenvoudig te monteren is zonder gereedschap, zoek dan niet verder dan deze draagbare babykamer van Evenflo.

Je kunt dit model zowel thuis als onderweg gebruiken voor reisdoeleinden, waardoor het ideaal is als je met baby’s reist! Evenflo Portable BabySuite 300 Deluxe – Dit is de volgende babybox op onze lijst en nog een geweldige keuze van Evenflo.

Het is ontworpen om zowel binnen als buiten te worden gebruikt, waardoor het perfect is voor baby’s van alle leeftijden. Graco Pack ‘n Play met omkeerbare Napper & Changer, Onyx – Het eerste dat opvalt aan dit product, is de omkeerbare combinatie van dutje en commode.

Je kunt kiezen tussen wit of zwart, afhankelijk van je voorkeur, maar als je twee producten wilt kopen, raad ik aan om één kleur te nemen, zodat ze beter bij elkaar passen dan een mix van kleuren.