Naar het park gaan: hoe maak je een regenhoes voor de kinderwagen?

In dit artikel leren we je hoe je een regenhoes voor de kinderwagen maakt. Het is heel eenvoudig en gemakkelijk te doen! We hebben ook enkele foto’s van hoe het voltooide project eruit ziet aan het einde van dit bericht als je het wilt zien. Dit beschermt je baby of peuter tegen regen, sneeuw of zon terwijl ze in de kinderwagen zijn.

Hoe plaats je een plastic hoes op een kinderwagen?

Stap 1. Open de wandelwagen en leg hem plat neer.

Stap 2. Zoek een plastic hoes die groot genoeg is om over de bovenkant van je kinderwagen te worden gespannen als je klaar bent (bijvoorbeeld een zeildoek of een grote vuilniszak).

Stap 3. Pak een kant van de plastic hoes en span deze over de lengte van de achterkant van je kinderwagen.

Stap 4. Pak de andere kant van de plastic hoes en span deze over de breedte van je kinderwagen, zorg ervoor dat er voldoende speling is zodat je eventuele openingen aan beide kanten kunt sluiten door ze strak te trekken. Sluit elk uiteinde af met een knoop of touwtje indien mogelijk.

Stap 5. Strek beide kanten samen om te voorkomen dat er water op die punten binnendringt.

Stap 6. Herhaal dit proces voor alle gaten die mogelijk open zijn in de buurt van waar u in uw kinderwagen zit (pas op dat u deze niet aanraakt omdat ze vuil worden).

Hoe bevestig je de Babyzen Yoyo regenhoes?

De Babyzen Yoyo regenhoes is gemaakt van een lichtgewicht en ademende stof, waardoor hij gemakkelijk op je kinderwagen past.

Stap 1. Strek het open uiteinde over de lengte van uw rugleuning. Zorg ervoor dat er voldoende speling is zodat u eventuele openingen aan weerszijden kunt sluiten door ze strak te trekken. Sluit elk uiteinde af met een knoop of touwtje indien mogelijk.

Stap 2. Herhaal dit proces voor alle gaten in de buurt van waar u in uw kinderwagen zit (pas op dat u deze niet aanraakt omdat ze vuil worden).

Als het op de juiste manier wordt aangebracht, mag er nergens anders water doorsijpelen dan bij de naden langs de randen, omdat deze stukken tijdens het gebruik nergens mee in contact komen en dus niet kunnen scheuren.

Stappen voor het maken van een regenhoes voor kinderwagen

Stap 1. Zoek een zeildoek of een plastic zeil dat je kinderwagen afdekt. Het moet groot genoeg zijn om het aan alle kanten te bedekken en niet te ver van de bovenkant van de kinderwagen hangen, ongeacht of het hoofd van de baby zou zijn, omdat dit van invloed kan zijn op hoe je het duwt.

Stap 2. Meet hoeveel lengte nodig is voor elke kant, zodat er ongeveer 15 cm over is aan het uiteinde, dat kan worden gebruikt om het strak te binden met een touwtje om eventuele open plekken naar de onderkant van uw kinderwagen buiten te houden.

Stap 3. Vouw een rand omhoog en wikkel dan beide lange randen stevig op zichzelf door ze heen en weer te vouwen totdat u een gebied in de buurt van het middelpunt bereikt. Doe vervolgens hetzelfde met tegenovergestelde hoeken, omdat ze met elkaar worden gespiegeld.

Stap 4. Meet vervolgens hoeveel van de breedte je nodig hebt om je kinderwagen te bedekken en vouw die dan om door hem ongeveer vijf centimeter aan elke kant te vouwen, zodat er een beetje overlap tussen beide is.

Stap 5. Neem de lengte van eerder waar je aan het einde zes centimeter overliet om af te binden, wikkel dit twee keer stevig om voordat je verder gaat met het vastmaken van alles met een sterk touw of lint.

Neem nu alle vier de hoeken en knoop ze zo snel mogelijk stevig vast met elk soort sterk materiaal zoals garen of stevig touw.”

Hoe vouw je een Babyzen yoyo2?

Babyzen yoyo is een lichtgewicht kinderwagen die goed wendbaar is en gemakkelijk kan worden opgevouwen. Hij weegt slechts 11 lbs (de lichtste in zijn klasse). Kijk hoe Babyzen Yoyo met één hand opvouwt.

Verwijder eerst alle items van het babyzitje voordat u het opvouwt en vouw het frame van het product open door aan beide kanten te trekken totdat ze het middelpunt raken – als u klaar bent, moeten beide zijden plat tegen elkaar liggen.

Vouw vervolgens ongeveer 40% in zichzelf om een ​​vouw te creëren die als een anker zal dienen voor toekomstige bochten – dit zal helpen om alles compacter te houden tijdens het draaien, zodat er geen losse onderdelen rond zijn die later volledig zijn uitgevouwen; zorg er ook voor dat je dit aan beide kanten doet.

Vouw vervolgens het frame naar achteren zodat het weer in een rechte lijn staat – doe dit aan elke kant van het product om alles gelijk te krijgen.

Als je een kant 180 graden draait van hoe ze oorspronkelijk waren toen je begon met Babyzen Yoyo (of hoe het zou zijn geweest als je ze niet had gevouwen), zorg er dan voor dat je andere hand het voorbeeld volgt en alles zo strak mogelijk houdt; blijf draaien totdat er aan beide uiteinden nog maar ongeveer een centimeter over is voordat je die handen net genoeg verschuift voor de laatste halve slag.

Eenmaal omgedraaid, duwt u voorzichtig maar stevig op losse onderdelen om alle inhoud stevig vast te zetten en tegelijkertijd te voorkomen dat er iets opduikt of eraf valt tijdens het transport.