Waar een Baby Milestone Book kopen? Ideeën

Waar koop je een mijlpaalboek voor baby’s? Als het gaat om babymijlpaalboeken, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden.

Bepaal eerst welke stijl van het boek je wilt. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, van eenvoudig tot meer uitgebreid en interactief.

Als je eenmaal de stijl van het boek hebt bepaald, bekijk dan de verschillende functies die elk boek biedt. Sommige hebben ruimte voor foto’s en dagboeken, terwijl andere speciale pagina’s hebben voor het bijhouden van primeurs of vakanties. Overweeg wat voor u het belangrijkst is voordat u uw aankoop doet.

Er zijn veel geweldige plekken om mijlpaalboeken voor baby’s te kopen. Naast lokale winkels bieden veel online retailers een brede selectie aan keuzes.

Amazon is een geweldige optie voor diegenen die gemak en een grote selectie willen. Probeer Etsy voor een meer persoonlijk tintje.

Veel kleine bedrijven maken prachtige en unieke mijlpaalboeken voor baby’s. Welke optie u ook kiest, zorg ervoor dat u de tijd neemt om het perfecte boek voor uw gezin te vinden.

Welke stijl van een mijlpaalboek voor baby’s heeft uw voorkeur? Laat het ons weten in de comments!

Hoe teken je een 11-jarig boekpersonage?

Eerst moet je een goede referentieafbeelding vinden. U kunt online zoeken of door het favoriete boek van uw kind bladeren om een ​​afbeelding te vinden van het personage dat u wilt tekenen. Zodra je een referentiebeeld hebt, is het tijd om te beginnen met schetsen!

Begin met het tekenen van een basisomtrek van het hoofd en lichaam van het personage. Begin dan met het uitwerken van de details van het gezicht. Als je met deze stap worstelt, kijk dan eens naar andere afbeeldingen van mensen voor inspiratie.

Zodra je de basisvorm van het gezicht naar beneden hebt, begin je met het toevoegen van kleinere details zoals ogen, wimpers, wenkbrauwen en een mond.

Ga vervolgens verder met het haar van het personage. Dit is meestal een van de meest uitdagende onderdelen van het tekenen van een boekpersonage, dus neem de tijd en wees niet bang om te experimenteren. Als je eenmaal tevreden bent met de manier waarop het haar eruitziet, begin je met het toevoegen van de rest van de details, zoals kleding, accessoires en andere kleine details.

Eindelijk, als je alle details onder de knie hebt, is het tijd om wat kleur toe te voegen! U kunt traditionele potloden of stiften gebruiken of digitaal gaan en software zoals Photoshop of Illustrator gebruiken.

Welke methode je ook kiest, zorg ervoor dat je plezier hebt en experimenteer totdat je het perfecte 11-jarige boekpersonage hebt! Lees gerelateerde artikelen over Wat schrijf je op de eerste pagina van een boek als cadeau en Hoe maak je een sensorisch boek voor baby’s voor tips.

Hoe maak je een babydagboek?

Er zijn een paar dingen die je nodig hebt: een blanco dagboek, wat pennen of potloden en wat foto’s van je baby. Begin met het maken van een titelpagina voor uw tijdschrift.

Op deze pagina kunt u het datumbereik schrijven dat het dagboek beslaat (bijvoorbeeld “januari 2019-december 2019”) en de naam van uw baby. Begin dan met het invullen van de pagina’s!

Je kunt schrijven over speciale momenten die elke dag plaatsvinden, of wekelijkse berichten die samenvatten wat er is gebeurd. Zorg ervoor dat u foto’s bijvoegt, zodat u terug kunt kijken en kunt zien hoeveel uw baby is gegroeid!

Wat schrijf je in een babyboek?

Er zijn veel dingen die je in een babyboek kunt schrijven. U kunt belangrijke mijlpalen documenteren, zoals wanneer uw baby zich voor het eerst omdraaide of zijn eerste woord zei. U kunt ook alledaagse momenten vastleggen, zoals routines in bad of verhaaltjes voor het slapengaan.

Wat je ook kiest om te schrijven, onthoud dat een babyboek een verslag is van het leven van je baby dat je jarenlang zult koesteren. Zorg er dus voor dat u de dingen documenteert die belangrijk zijn voor u en uw gezin.

Enkele andere ideeën om in een babyboek te schrijven:

-Een briefje van mama en papa die documenteren waarom ze de naam hebben gekozen die ze voor hun kind hebben gekozen

-Het verhaal van de dag dat uw kind werd geboren

-Foto’s van uw kind gedurende het eerste jaar (of daarna!)

-De favoriete dingen van uw kind, zoals eten, speelgoed en activiteiten

-Een verslag van de primeurs van uw kind, zoals hun eerste stapjes of hun eerste keer doorslapen

-Speciale herinneringen die u wilt onthouden en delen met uw kind als het ouder is. Dit kunnen grappige verhalen zijn, hartverwarmende momenten of iets daar tussenin.

Wat je ook kiest om in je babyboek te schrijven, zorg ervoor dat het iets is waar je nog jaren met plezier op terugkijkt. documenteer belangrijke mijlpalen, zoals wanneer de baby zich voor het eerst omdraait en zijn eerste woordjes zegt.

Wat schrijf je op een babyshowerkaart in plaats van een boek?

Het is niet nodig om het gevoel te hebben dat je een lang, vrolijk bericht op een babyshowerkaart moet schrijven. Een simpele “Gefeliciteerd met je nieuwe aankomst!” zal ik doen.

Als je wat persoonlijker wilt worden, kun je iets zeggen over de aanstaande ouders waar je naar uitkijkt om ze als ouders te zien, of een verhaal vertellen over de tijd dat je voor het eerst ouders was.

Wat je ook kiest om te schrijven, zorg ervoor dat het uit het hart komt. Bij babyshowers draait alles om het vieren van nieuw leven, dus je hoeft je niet druk te maken over wat je op een kaart moet zeggen. Wens de ouders het allerbeste en geniet van het feest!