De beste manieren om de massagestoel opnieuw in te stellen voor meer efficiëntie

Het bezitten van een massagestoel is een uitstekende investering, maar je moet leren hoe je een massagestoel kunt resetten als iemand er een wil bezitten. Het krijgen van een massagestoel voor het hele lichaam is de beste keuze in vergelijking met het bezoeken van de spa elke keer dat je een massage wilt. Het is tenslotte niet redelijk om elke dag de spa of het wellnesscentrum te bezoeken – het is duur en tijdrovend.

Een massagestoel thuis houden lijkt misschien eenvoudig, maar een eigenaar van een massagestoel moet weten hoeveel het kost om er een te onderhouden, en dit kan van tijd tot tijd opnieuw instellen inhouden. Het is tenslotte een machine, geen meubel dat zomaar in de hoek van de kamer kan worden gegooid.

Sommige problemen met de massagestoel

Hier zijn een paar problemen waarmee een eigenaar van een massagestoel te maken kan krijgen:

  • De temperatuur van de stoel kan soms onstabiel worden
  • De stoel kan zonder stroom komen te zitten
  • De bedrading van de stoel kan oververhit raken
  • De stoel reageert mogelijk niet meer op de afstandsbediening of bediening
  • De automatische timer van de stoel werkt mogelijk niet altijd
  • De stoel werkt mogelijk helemaal niet meer

De massagestoel resetten

Deze problemen kunnen eng zijn, daarom moet je ze op de juiste manier gebruiken om langer mee te gaan. Neem bepaalde voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van de stoel en voer regelmatig onderhoud uit.

Zorg er bij het monteren van de massagestoel voor dat het programma de afstandsbediening gebruikt en gebruik het vooraf ingestelde programma om het zelf te activeren. Als de stoel niet goed werkt, zet hem dan onmiddellijk uit om verdere problemen te voorkomen. Om de werkconditie van de massagestoel te wijzigen, moet u ervoor zorgen dat deze is uitgeschakeld en niet in gebruik is.

Zet met de afstandsbediening de stroom en de kneedknop aan en houd ze vijf tot tien seconden ingedrukt. Daarna verschijnt er een foutteken aan de rechterkant van het scherm van de afstandsbediening en trilt de stoel een beetje.

Dit is een diagnostisch systeem dat de geschiedenis van alle eerdere massagesessies verwijdert en terugbrengt naar de fabrieksinstellingen. Daarbij wordt de stoel gereset, waardoor hij wordt gespaard van andere problemen.

Als de massagestoel echter niet werkt of problemen heeft met het in- of uitschakelen, controleer dan het netsnoer. Het kan ofwel worden verbrand of niet correct geïnstalleerd.

Zorg er bij gebruik van de massagestoel voor dat deze voldoende stroom krijgt. Controleer de stroomcapaciteit van het netsnoer, of kijk naar de zekering. Als het netsnoer is verbrand, probeer het dan niet vast te plakken, want het is het beste om het helemaal te vervangen.

Problemen die kunnen worden opgelost met een reset

Hier zijn enkele problemen die kunnen worden opgelost met een eenvoudige stoelreset:

Timerfunctie

Een automatische timer is belangrijk om het tijdstip van de massagesessie te weten. Hoewel het het interne massagemechanisme niet beïnvloedt, is het een groot probleem voor gebruikers van massagestoelen. Resetten kan de auto-timerfunctie terugbrengen.

Temperatuurfunctie

Vastgelopen instellingen kunnen een stijging van de temperatuur van de massagestoel veroorzaken. Het resetten van het automatische massagestoelkussen kan de verkeerde instellingen wissen en de stoel een nieuwe start geven.

Niet-reagerende functies

Als de functies van de massagestoel niet goed werken, kan een eenvoudige reset dit verhelpen. Deze functies kunnen zijn dat de rollen niet zo diep gaan als ze zouden moeten, omdat er een fout in de instellingen kan zijn.

Dit kan ook worden toegepast op de airbags als ze niet worden samengedrukt of als de LCD-monitor niet wordt ingeschakeld. Al deze functies kunnen eenvoudig worden opgelost door de massagestoel eenmaal opnieuw in te stellen.

Abrupte stops

Meerdere keren abrupt stoppen betekent dat de persoonlijke instellingen van de stoel problemen kunnen veroorzaken. Dit kan worden opgelost met een eenvoudige reset, maar het is beter om een ​​technicus te bellen die de stoel verder kan controleren en verdere problemen kan voorkomen als het probleem aanhoudt.

Andere oplossingen voor massagestoelen

Hier zijn een paar handige snelle oplossingen voor de massagestoel:

De afstandsbediening werkt niet

De meeste afstandsbedieningen worden geleverd met LED-afstandsbedieningen met lampjes, en soms reageren deze lampjes niet. In dit geval is het beter om de afstandsbediening te laten controleren en de LED-sensoren te laten repareren. Anders kan het probleem bij de stoel liggen, niet bij de afstandsbediening.

De massagefuncties werken niet

Als de massagestoel ongebruikelijke geluiden maakt of helemaal niet meer werkt, kunt u hem het beste meteen uitschakelen en de stappen uitvoeren om hem te resetten. Controleer bij ongebruikelijke geluiden de luchtpomp door de slang te openen en de pomp terug te plaatsen. Houd de geluiden van de motor nauwlettend in de gaten en als er iets niet in orde is, kan er een onderliggend probleem zijn dat moet worden aangepakt.

Conclusie

De massagestoel is een van de fijnere investeringen die werkende mensen kunnen hebben. Het is niet bepaald goedkoop, dus mensen hebben de neiging om er goed voor te zorgen.

Massagestoelen hebben soepele functies en veroorzaken geen problemen. Leren hoe de massagestoel te resetten is belangrijk, omdat het de eigenaar van de massagestoel tijd en geld bespaart.

Eventuele kleine problemen kunnen eenvoudig worden opgelost door de stoel opnieuw in te stellen met behulp van de bovenstaande stappen. Anders kunt u het het beste door een deskundige laten controleren om grotere problemen te voorkomen.