Een stapsgewijze handleiding voor het bouwen van een draaibare barkruk

Een van de beste dingen van het bezitten van een thuisbar is hoe gemakkelijk het is om vrienden en familie te vermaken. Een manier om uw baropstelling te verbeteren, is door een draaibare barkruk te installeren.

Een draaibare barkruk ziet er niet alleen geweldig uit, maar maakt het ook makkelijker voor mensen om op en neer te gaan van hun stoel. In dit artikel laten we zien hoe u uw eigen draaibare barkruk kunt bouwen met materialen die direct verkrijgbaar zijn in elke bouwmarkt.

Stappen voor het maken van een draaibare barkruk

Stap 1. Eerst moet je een stuk hout vinden dat ongeveer anderhalve centimeter breed is. Breng dit mee naar de bouwmarkt of meet het ter plaatse op, zodat u weet hoe lang uw ontlasting moet zijn. Je zult ook wat metalen buisrails willen oppakken, omdat deze alles bij elkaar houden nadat de kruk is gebouwd.

Stap 2. De volgende stap in het proces is om in een van je stukken hout te boren en er een gat doorheen te maken waar je je metalen buisrail wilt installeren, waarbij je aan weerszijden ongeveer 2,5 cm overlaat voor schroeven die alles vasthouden samen. Herhaal deze stap met alle vier de zijden van elk stuk hout, zodat je in totaal acht gaten hebt.

Stap 3. Vervolgens moet u vier gelijkmatig verdeelde inkepingen in het hout boren die ongeveer 2,5 cm hoog en diep genoeg zijn om uw leidingen er precies in te laten passen. Je kunt indien nodig een touwtje of een ander type meetinstrument als richtlijn gebruiken – zorg er wel voor dat ze allemaal op dezelfde afstand van elkaar staan!

Stap 4. Nu hoef je alleen nog maar een gat in elk van je pijpen te boren en ze door hun respectievelijke inkepingen in het hout te voeren. Zolang ze gelijkmatig verdeeld zijn, geeft dit je barkruk een sterke ondersteuning voor het gewicht dat hij moet weerstaan ​​- zonder onnodig wiebelen of buigen.

Stap 5. Tot slot, alles wat je hoeft te doen is een barkrukzitting in de gaten aan één kant van je stuk hout te schroeven en vier rubberen voetjes op de onderste hoeken te bevestigen voor stabiliteit!

Voordelen van het maken van een draaibare barkruk

  • Swivel barkrukken zijn een goede optie omdat ze stevig zijn en niet geneigd zijn te buigen of wiebelen. Dit is vooral een belangrijke functie als je van plan bent ze jarenlang te gebruiken – zoals de meeste mensen die deze kopen doen!
  • Ze zijn er ook in veel verschillende kleuren die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met elk type decor of zelfs een specifieke klantenkring.
  • Het is ook gemakkelijk om de hoogte van je barkruk te veranderen, waardoor je hem langer of korter kunt maken, afhankelijk van het type persoon dat hem gaat gebruiken. Dit maakt dit soort meubelen erg flexibel en helpt je om met slechts één bestelling verschillende mensen te bedienen!
  • Vaak worden draaibare barkrukken geleverd met een bijpassende rugleuning, die meer stabiliteit en comfort biedt voor de persoon die erin zit.
  • Ze hebben ook armen, die je extra opbergruimte geven! U kunt uw drankje of keukengerei binnen handbereik houden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u ze boven op het aanrecht opbergt.

Hoe zorg je voor een draaibare barkruk

Draaibare barkrukken zijn heel gemakkelijk schoon te maken en daardoor passen ze bij elk type interieur. U kunt gewoon een vochtige doek gebruiken en deze afnemen, of u kunt indien nodig ook wat zeep toevoegen.

Hoewel er draaibare barkrukhoezen te koop zijn, raden we u aan deze niet te gebruiken. Als u dat wel doet, wordt de hoes alleen maar vuil en moet deze worden vervangen.

Je kunt ook een dunne standaard onder je barkruk plaatsen als deze te lang op één plek heeft gestaan, zodat er zich geen stof ophoopt op de bodem ervan!

Ontwerpen van draaibare barkruk:

Je vindt draaibare barkrukken in verschillende kleuren, vormen of hoogtes.

Je hebt de mogelijkheid om er een te kopen met een gestoffeerde zitting als je je zorgen maakt over het comfort.

Ze worden ook geleverd met bijpassende stoelen, waardoor ze bij elk type interieur passen!

Draaibare barkrukken zijn heel gemakkelijk schoon te maken en kunnen met elk type vloer worden gebruikt.

De metalen wartel is hoe hij voor jou in een cirkel beweegt!

Je zult merken dat ze voor een betaalbare prijs komen, dus het is niet nodig om de bank te breken!

Hoe een draaibare barkruk te smeren

U hebt een schone doek en wat WD40 of een ander type smeermiddel nodig.

Stap 1. Je eerste stap is om de barkruk met het smeermiddel te besproeien door je doek te pakken die ermee is besproeid en alle delen op te vegen waar je de wartel wilt hebben. Zorg ervoor dat u geen plekjes overslaat, want dit leidt alleen maar tot ongemak.

Stap 2. U moet dit een paar keer doen en vervolgens maximaal 24 uur laten drogen voordat u het opnieuw gebruikt.

Stap 3. De laatste stap is om uw doek die is bespoten met het smeermiddel te nemen, alle delen van de barkruk af te vegen waar u de wartel wilt hebben en deze vervolgens 24 uur te laten drogen voordat u deze opnieuw gebruikt.

Dit zorgt ervoor dat de wartel goed gesmeerd is en vrij kan draaien zonder enig ongemak!