Hoe uw koelkast op voorraad te houden? 6 geweldige soorten voedselopslag!

Je hebt je misschien al gerealiseerd hoe belangrijk een koelkast is voor een keuken, wat misschien de reden is waarom je wilde weten hoe je je koelkast moet bewaren. U bewaart verschillende soorten voedsel in de koelkast om de versheid en kwaliteit te behouden. Het kennen van de logica achter de organisatie kan hun houdbaarheid verlengen.

Het maakt uit waar je bepaalde drankjes en etenswaren bewaart. Dat komt omdat de verschillende secties van een koelkast een iets andere temperatuur bieden. Over het algemeen moet u de temperatuur van de koelkast instellen op ongeveer 40 ° F of lager. Pas het eenvoudig aan met behulp van de thermostaat aan de binnenkant.

De temperatuur in de koelkastdeurvakken wordt bijvoorbeeld beïnvloed als u deze vaak opent en sluit. Omgekeerd zijn de binnenvakken het beste in staat om een ​​stabiele temperatuur te handhaven.

Bovendien kunnen de groentelades die u gewoonlijk negeert, een hoge of lage luchtvochtigheid bieden, waardoor ze geschikt zijn voor bepaalde soorten producten. Een van de grootste uitgaven gaat naar ons voedsel, dus het is het beste om afval te vermijden of zoveel mogelijk te verminderen door een goede organisatie. Houd er rekening mee dat je niet al het voedsel op dezelfde manier kunt bewaren.

Hoe vult u uw koelkast met bepaalde soorten voedsel?

In dit gedeelte weet je hoe je je koelkast moet vullen met verschillende soorten producten. We bespreken in welk gedeelte van de koelkast deze producten het beste kunnen worden bewaard.

#1. Groenten en fruit

Deze houtsoort heeft een korte houdbaarheid, dus het zou ideaal zijn om het in de groentelade op te bergen. Dit komt omdat dit koelgedeelte een verschillende vochtigheidsgraad heeft in vergelijking met elk ander deel van de koelkast.

Dat wil zeggen dat je de versheid van dit soort producten kunt optimaliseren. Als de koelkast wordt geleverd met twee groentelades, zou het ideaal zijn om de ene in te stellen met een hogere luchtvochtigheid en de andere met een lage eenheid.

Hiermee kunnen de verschillende productsoorten profiteren van elke passende setting. Zet die producten die snel rijpen op de sectie die bij een lage luchtvochtigheid is gezet. Wijs vervolgens de instelling voor hoge luchtvochtigheid toe aan elk item dat gemakkelijk verwelkt.

#2. Rauw gevogelte en vlees

Als het gaat om het bewaren van rauw vlees of gevogelte, moet u het inpakken en vervolgens op het bord of in een herbruikbare container plaatsen, zodat de potentiële sappen andere items die u in de koelkast bewaart niet besmetten.

Vergeet niet dat u deze items in het onderste gedeelte van de koelkast moet plaatsen. Dit is om ervoor te zorgen dat de stabiele temperatuur voedselbesmetting van andere items die in de koelkast worden bewaard, tot een minimum beperkt.

#3. Zuivelproducten

Als je een zuivelproduct op de juiste manier koelt, is het tot zeven dagen of zelfs maximaal een maand houdbaar. Dit hangt echter af van het specifieke soort product en ook van wanneer u het opent.

Om de veiligheid te garanderen, is het het beste om de datumlabels te controleren die meestal de kwaliteit van het product aangeven. Houd de producten ook in de gaten op mogelijk uiterlijk, smaak of andere veranderingen die er meestal op wijzen dat het voedsel niet meer veilig is om te eten.

Bij het bewaren in de koelkast hebben zuivelproducten een stabiele temperatuur nodig om hun versheid te behouden. Dat gezegd hebbende, is het het beste om het in het innerlijke zelf te plaatsen dat zich tegenover de koelkastdeur bevindt.

#4. Eieren

Volgens de FDA van de Verenigde Staten moeten eieren worden vervoerd en verkocht bij 45 ° F of lager. Als de eieren al gekoeld zijn, moet je ze blijven koelen. Dat komt omdat als het ei opwarmt, de condensatie zich in de schaal zal vormen, waardoor het gemakkelijker wordt voor bacteriën om binnen te dringen.

Omdat eieren ook een stabiele temperatuur nodig hebben, kun je ze het beste in de binnenste planken aan de achterkant van de deur bewaren. Het wordt aanbevolen om eieren op de planken erboven te bewaren, aangezien ze kwetsbaar zijn.

#5. Sauzen en specerijen

Het is veilig om je saus te bewaren door de ventilatieopeningen in de koelkastdeur. Ze kunnen fluctuerende temperaturen aan, omdat ze conserveermiddelen bevatten die hun levensduur verlengen.

#6. Restjes

Als u van plan bent om restjes op uw koelkast te bewaren, kunt u ze het beste in luchtdichte containers doen. Restjes hebben ook een stabiele temperatuur nodig, dus je kunt ze het beste op de middelste koelkastplanken bewaren.

Wat moet ik in de vriezer bewaren?

Het is het beste om de temperatuur van uw vriezer in te stellen op ongeveer 0 ° F of zelfs kouder. Over het algemeen hebben diepvriesproducten een langere levensduur dan gekoelde producten. Houd er echter rekening mee dat hun kwaliteit na verloop van tijd kan verslechteren.

Het is een wrap!

Er wordt veel geld uitgegeven aan drankjes en etenswaren die we in de koelkast zetten. Dat gezegd hebbende, wilden we ervoor zorgen dat we hun houdbaarheid, versheid en kwaliteit maximaliseren.

Niet alleen dat, maar we wilden ook eventuele door voedsel overgedragen ziekten voorkomen. Weten hoe u uw koelkast met verschillende soorten voedsel kunt vullen, is de sleutel tot het maximaliseren van de ruimte in de koelkast en het optimaliseren van de versheid van uw voedsel.