Hoeveel kost het om een ​​ongediertebestrijdingsbedrijf te starten?

Ben jij een aspirant-ondernemer en heb je de vraag “hoeveel kost het om een ​​ongediertebestrijdingsbedrijf te starten” in je hoofd? U bent het juiste artikel tegengekomen, want we zullen u laten weten hoe u het kunt starten, hoeveel geld u nodig heeft en de voor- en nadelen van het kiezen van dit type bedrijf.

Ongediertebestrijdingsdiensten winnen aan vraag zonder buitengewone reden, behalve de haat van de mensen tegen ongedierte. Zolang ongewenste gasten bij mensen thuis blijven komen, zal er veel werk voor je zijn.

5 stappen om uw ongediertebestrijdingsbedrijf te starten

Het starten van een bedrijf is ongetwijfeld niet eenvoudig. Maak je echter geen zorgen, want we hebben een gids opgesteld over de stappen die je moet nemen als je ernaar streeft om je eigen ongediertebestrijdingsbedrijf te starten.

Voordat u doorgaat met de stappen, moet u door dit artikel beter te begrijpen wat ongediertebestrijding is.

Stap #1. Specificeer de reeks diensten die u gaat leveren

Ongediertebestrijding diensten hebben een grote verscheidenheid. Hoewel we zeker weten dat u ze allemaal aan uw klanten wilt aanbieden, is het het beste om uw opties te verfijnen als u net begint.

Hier zijn enkele van de ongediertebestrijdingsdiensten die u kunt overwegen:

 • Commercieel, residentieel of beide
 • Langlopende contracten
 • Eenmalige service
 • Begassing
 • Azen
 • Gazondiensten
 • Kruipruimte en zolderbehandelingen
 • Termietcontrole
 • Verwijdering van nesten
 • Knaagdierbestrijding
 • Muggenbestrijding
 • Het elimineren van bedwantsen
 • Vlooien en teken verwijderen
 • Wilde zoogdieren vangen

Een handige tip voor het maken van een goede keuze is om het type gebied van uw bedrijf te identificeren en de meest voorkomende plaagproblemen daar te bepalen.

Stap #2. Stel een goed businessplan op

Een goed opgesteld businessplan is een van de belangrijkste factoren voor een succesvol bedrijf. Het zal u helpen eventuele hiaten te bepalen en de onbekenden bloot te leggen.

Een businessplan schetst hoe u uw bedrijf wilt beheren en runnen. Afgezien van het feit dat het alles en iedereen op het goede spoor houdt, is het erg handig bij het verkrijgen van financiering of zakelijke leningen.

Stap #3. Bouw je eigen merk

Uw merk is een zeer belangrijk element omdat het de identiteit van uw bedrijf zal bepalen. Het is hoe uw potentiële klanten u zullen onderscheiden van uw concurrenten.

Een merk omvat alle herkenbare kenmerken van uw bedrijf, inclusief uw bedrijfsnaam en logo, evenals de kleur en het schema dat u wilt gebruiken. U kunt ook een slogan bedenken die uw doelklanten zal vangen en beïnvloeden.

Stap #4. Houd uw registratie-, licentie- en verzekeringsvereisten bij de hand

Ongeacht de staat waarin u zich bevindt, ongediertebestrijding is een gereguleerd bedrijf. Het is essentieel om de staatswetten te controleren om goed op de hoogte te zijn van de certificerings- en registratieprocessen voor provinciale licenties.

U moet een rechtspersoon vormen en alle benodigde licenties en certificaten verzamelen. Het is ook het beste om een ​​verzekering af te sluiten om uw bedrijf veilig en stabiel te houden met financiën.

Stap #5. Zorg voor een uitstekende kickstart voor uw bedrijf

In deze fase koop en bereid je alle benodigde apparatuur en materialen voor. U zult voertuigen, chemicaliën of producten moeten kopen om ongedierte te bestrijden, uniformen en veiligheidsuitrusting voor uw werknemers, ongediertebestrijdingsapparatuur en zakelijke diensten zoals wifi en een telefoon.

Het is ook het moment waarop u aan uw marketingstrategie werkt om uw potentiële klanten te vinden. U moet de specifieke kenmerken van de klanten die u zoekt kennen, zodat u gemakkelijker mensen kunt vinden die aan de criteria voldoen.

Hoeveel heeft u nodig voor een ongediertebestrijdingsbedrijf?

Hoewel ongediertebestrijding een goede investering is, kan het u ook een aanzienlijk bedrag kosten. Als u uw eigen ongediertebestrijdingsbedrijf wilt starten, heeft u minimaal $ 10.000 nodig om alle kosten te dekken.

Sommige ondernemers geven er echter de voorkeur aan om gevestigde en bekende ongediertebestrijdingsbedrijven te franchisen die u, afhankelijk van het bedrijf, ongeveer $ 15.000 tot $ 150.000 kosten. Dit is een eenvoudigere aanpak als u niet helemaal opnieuw wilt beginnen.

Technisch gezien kunt u een ongediertebestrijdingsbedrijf in uw huis starten, maar u zult nog steeds moeten uitgeven aan de levering en apparatuur die u nodig heeft. U zult ook mensen moeten aannemen, dus u voegt hun salaris ook toe aan uw uitgaven.

Voor ideeën over de producten die u gaat kopen, vindt u hier een artikel over wat ongediertebestrijdingsbedrijven gebruiken dat u kan helpen.

Conclusie

Doorzetten met een zakelijk idee is geen gemakkelijke beslissing. Het zal veel voorbereiding vergen en je moet ook het risico lopen om deel uit te maken van een competitieve omgeving.

Nu u echter een idee heeft van hoeveel het kost om een ​​ongediertebestrijdingsbedrijf te starten, maakt u een goede start. Het enige wat je nodig hebt is moed, een positieve instelling en een hoop ongewenste gasten om de huizen en gebouwen van mensen binnen te vallen en te pesten.