Hoe een dubbele fauteuil uit elkaar te halen

Je hebt net een nieuwe dubbele fauteuil gekocht en wilt deze uit elkaar halen om in je huis te plaatsen. Je hebt veel vragen, maar hoe begin je eraan? Het eerste dat je nodig hebt, is de handleiding die bij de bank is geleverd. Met deze handleiding in de hand zult u gemakkelijk leren hoe u een dubbele fauteuil uit elkaar haalt!

Stappen voor het uit elkaar halen van een dubbele fauteuil

Stap één – De eerste stap is om uw gereedschap bij elkaar te krijgen. Je hebt een kruiskopschroevendraaier, een verstelbare sleutel en een tang nodig. Zodra je deze items bij de hand hebt, is het tijd om de handleiding uit te lezen en aan de slag te gaan!

Stap twee – De tweede stap is om te beginnen met het verwijderen van de schroeven die verschillende delen van het frame bij elkaar houden. Hiermee kunt u uit elkaar halen hoe uw bank werkt en het gemakkelijker maken voor toekomstige reparaties.

Stap drie – Je hebt alle benodigde schroeven gevonden, nu is het tijd om de delen van het frame te verwijderen. Je zou in staat moeten zijn om elk onderdeel uit elkaar te halen en een beter begrip te krijgen van hoe je bank in elkaar zit.

Stap vier – Nu je een idee hebt hoe het allemaal werkt, is het tijd voor het echte werk! De vierde stap bij het uit elkaar halen van een dubbele fauteuil is om te beginnen met het demonteren van het frame.

Stap vijf – Nu je alles van het frame hebt gehaald, is het tijd voor de vijfde stap om een ​​dubbele fauteuil uit elkaar te halen! Je zou moeten kunnen zien hoe elk onderdeel afzonderlijk werkt en hoe ze allemaal samenkomen om de bank te maken.

Stap zes – Dus nu heb je uit elkaar gehaald hoe je bank werkt, maar hoe zet je hem weer in elkaar? De zesde stap bij het uit elkaar halen van een dubbele fauteuil is om alles terug op het frame te plaatsen en weer in elkaar te zetten! Je zou moeten kunnen volgen hoe het vroeger was.

Stap zeven – Nu je klaar bent met het uit elkaar halen van een dubbele fauteuil, is het tijd voor de laatste stap! Gebruik hoe je alles hebt afgebroken als richtlijnen om alles weer in elkaar te zetten en ervoor te zorgen dat er niets ontbreekt. Zorg ervoor dat je veel elektrische tape gebruikt wanneer je dingen weer in elkaar zet, dit zorgt ervoor dat ze strak en afgedicht blijven.

Stap acht – Na al dat werk moet je hoe je een dubbele fauteuil uit elkaar haalt er zo goed als nieuw uitzien! Het moeilijke deel is opgelost, nu hoef je er alleen nog maar van te genieten en te laten zien hoe geweldig je bent in het repareren van meubels!

Wat is een dubbele relaxfauteuil?

Een dubbele fauteuil is een tweepersoons ligbank die door één of meerdere personen kan worden gebruikt. Het biedt zitplaatsen voor het uit elkaar halen van een dubbele fauteuil, en vaak zijn deze te vinden in familiekamers. Ze worden geleverd met hoe een dubbele fauteuil uit elkaar te halen, waarmee de rugleuningen kunnen worden aangepast om een ​​dubbele fauteuil uit elkaar te halen.

Een defecte dubbele fauteuil repareren

We houden er allemaal van om thuis te blijven en tv te kijken tijdens de koudere maanden, maar wat vind je van je nieuwe bank die niet achterover kan leunen? Als het een dubbele fauteuil is, dan heb je een gemakkelijke oplossing voor dit probleem. De hardware kan eenvoudig worden verwijderd en opnieuw worden bevestigd zoals u ze wilt. Zo repareer je een defecte dubbele fauteuil:

Stap een. Verwijder de schroeven aan de onderkant van beide fauteuils. Zorg ervoor dat u een foto of diagram maakt hoe ze eerder waren bevestigd, zodat u ze later kunt terugzetten zoals ze zouden moeten zijn.

Stap twee: Verwijder de schroeven aan de onderkant van beide fauteuils. Zorg ervoor dat u een foto of diagram maakt hoe ze eerder waren bevestigd, zodat u ze later kunt terugzetten zoals ze zouden moeten zijn.

Stap drie: Als er stof overheen zit, verwijder dan alle oude stof die met een heet lijmpistool op de basis van de stoel is geplakt en gooi deze weg. De lijm kan voorkomen dat de schroeven uit de basis van de stoel komen, en als er niet genoeg ruimte is tussen een andere stof die eerder is vastgelijmd, kan het een moeilijke taak worden om beide fauteuils tegelijk te verwijderen zonder ze te beschadigen.

Stap vier: Verwijder alle oude lijmresten op de basis van de stoel en scheid de twee fauteuils. Leg ze op een vlakke ondergrond (tafel, vloer) om eventuele andere lijmen te verwijderen die per ongeluk met het hete lijmpistool of plamuurmes zijn vastgelijmd.

Het laatste dat u hoeft te doen, is alle oude lijmresten van de voet van beide stoelen met water en vloeibare zeep af te vegen om eventuele lijmresten te verwijderen.

Het eindresultaat is twee afzonderlijke fauteuils, waarvan er één meteen kan worden gebruikt zonder iets anders te hoeven doen dan de schroeven terug te plaatsen en hem te gebruiken zoals u normaal een enkele fauteuil zou gebruiken! De andere zal wat kleine montage nodig hebben voordat hij weer bruikbaar is.