Waar slaapnummer matras kopen: een koopgids

Als u wilt weten waar u een Sleep Number-matras kunt kopen, hebben we hun exclusieve locaties besproken. In dit artikel wordt ook ingegaan op alles wat u moet weten over het kopen van dit merk. Zijn hun bedden zelfs de moeite waard om te proberen?

Overweegt u ook om verstelbare bedden te kopen? Dit zijn de beste matrassen voor een verstelbaar bed. Onthoud dat je niet zomaar een matras kunt gebruiken als je bed verstelbaar is.

Waar kun je een Sleep Number-matras kopen?

U kunt een Sleep Number-matras kopen op de 625 locaties van het bedrijf in de VS. Wat fantastisch is aan Sleep Number, is dat je gemakkelijk hun matraswinkelzoeker kunt gebruiken om de dichtstbijzijnde te bepalen. Sommige gebieden zijn zelfs compatibel met Premium Delivery en Set Up als u tijd en moeite wilt besparen bij het verplaatsen en monteren van uw matras.

Degenen die hun bed via UPS over land laten verzenden, krijgen daarentegen het product met montage-instructies. Desalniettemin kunt u uw bezorgdatum tegelijkertijd plannen bij het kopen van een Sleep Number-matras via de telefoon, chat of in een winkel. En als je online een bed hebt gekocht, kun je je levering binnen 48 uur plannen met de e-mail met de ontvangstbevestiging.

Waar kunt u Sleep Number-matrassen proberen?

U kunt een Sleep Number-winkel bezoeken als u een matras wilt proberen voordat u deze koopt. Sleep Number-matrassen zijn echter niet verkrijgbaar bij andere retailers. Deze modellen worden alleen exclusief verkocht aan de winkels of website van het merk.

Wat is de beste tijd van het jaar om een ​​Sleep Number-bed te kopen?

Als je weet wanneer het de beste tijd is om een ​​matras te kopen, kun je meer besparen op je aankoop, en misschien krijg je zelfs andere freebies en insluitsels. Met Sleep Number kun je op hun website kijken voor verkopen waar ze bedden met promoties plaatsen. Het is het beste om altijd hun bedden in de uitverkoop te bezoeken, zodat u het schema van hun kortingen, uitverkoop en aanbiedingen kent.

Als u vergeten bent uw kalender aan te vinken, kunt u altijd de waarde bedden en matrassen van Sleep Number raadplegen. Ze omvatten de S1- en S3-modellen met 15 jaar garantie en gratis contactloze UPS-verzending. Het slaapnummer S1 kost slechts $ 600 voor een tweepersoonsbed, en je kunt zelfs betaalbaar beddengoed scoren.

Onderhandelt het slaapnummer over de prijs?

U kunt niet onderhandelen over de prijs van een Sleep Number-matras. Maar zoals de meeste matrasmerken, kunt u financiering proberen met Sleep Number als u een beperkt budget heeft. De aanvraag is zo simpel als drie stappen waarbij u begint met een online aanvraag, kredietbeslissing en vervolgens wacht op uw rekeningnummer.

Wat zijn de kosten van een bed met slaapnummer?

Er zijn verschillende Sleep Number matrasseries, Classic, Performance, Innovation en Memory Foam. Daarom zal de prijsklasse variëren voor elk specifiek matrasmodel. Om u echter snel een idee te geven, kunt u een budget van $ 1.000 tot $ 5.000 opstellen voor een Sleep Number-matras.

De waardebedden van Sleep Number variëren ook van $ 599 tot $ 2.498. Maar nogmaals, je moet gemakkelijk verschillende modellen vergelijken op de website van het merk. En als er verkopen zijn, kunnen de prijzen zo laag worden als $ 500 korting.

Wat is de levensverwachting van een bed met een slaapnummer?

Volgens Sleep Number kun je verwachten dat hun bed 15 jaar of langer meegaat. Met name de Sleep Number 360 heeft een garantie van 15 jaar om het vertrouwen van het bedrijf in zijn matras te bewijzen. Vergeet echter niet om uw matras altijd te controleren, ongeacht de levensverwachting.

Overweeg deze gids over de verwachte levensduur van een matras te lezen om u meer informatie te geven over wanneer u uw bed moet vervangen. U hoeft niet te wachten tot uw matras zijn levensduur heeft bereikt voordat u een nieuwe aanschaft of vervangt. Tien jaar is mogelijk met hoogwaardige matrassen die ook nog eens goed worden onderhouden, maar rond het zevende jaar is een uitstekend moment om de staat van het bed te controleren.

Wat zijn de problemen met bedden met slaapnummers?

Vertoningen 

U merkt misschien dat uw slaapnummer misvormd is of afdrukken heeft. Om dit op te lossen, past u de hoeveelheid lucht in het bed aan.

Oncomfortabel schuimkussen

Probeer het schuimkussen te controleren op beschadigingen als het oncomfortabel aanvoelt. U kunt het ook oplossen om te weten of het nog steeds de ideale stevigheid heeft en moet worden vervangen.

Ruis

Een Sleep Number-matras kan lawaaierig klinken vanwege de pomp. Probeer de matras over een tapijt te leggen wanneer u de instelling wijzigt om het geluid te dempen. Je kunt ook het bedframe vastzetten en strakker maken, omdat dit de boosdoener kan zijn achter het geluid.

Kan ik mijn Sleep Number-bed upgraden?

Het Sleep Number 360 Smart Bed heeft afgelopen 2019 een upgrade gehad voor zijn afstandsbediening. Deze update verbetert de connectiviteit en levensduur van de batterij van de afstandsbediening. Daarnaast kun je op de website een quiz doen voor andere matrassen als je nieuwe onderdelen nodig hebt voor een door jou gekocht bed.

Conclusie

En dat is het! Om samen te vatten waar u een Sleep Number-matras kunt kopen, kunt u hun winkels overal in de VS proberen of rechtstreeks naar hun website gaan. Helaas hebben ze geen andere retailers, maar het zou gemakkelijk moeten zijn om de dichtstbijzijnde Sleep Number-winkel op uw locatie te vinden.

Ben je ook geïnteresseerd in de beste plekken om online matrassen te krijgen? We hebben de meest betrouwbare merken gevonden om uit te checken!