Wat is het zachtste matrastype: beoordelingen en meer

Het antwoord op wat het zachtste matrastype is, wordt bepaald door hun score op de hardheidsschaal. We zullen ook de exacte soorten matrassen bespreken die het zachtst zijn. Kun jij raden welke soorten dat zijn?

Voor meer nuttige informatie, hier is een gids over het selecteren van de stevigheid van een matras. Lees dat alstublieft ook snel door om u te helpen de onderstaande discussie te begrijpen.

Wat is het zachtste type matras?

Matrassen met een score van 1 tot 3 op de hardheidsschaal

Het zachtste type matras is elk model met een classificatie van 1 tot 3 op de hardheidsschaal, en het wordt meestal de ultrazachte matras genoemd. Onthoud dat de stevigheidsschaal begint met 1 de zachtste en 10 de stevigste. Het is echter zeldzaam om matrassen onder een beoordeling van 3 te vinden omdat ze te zacht zijn om ondersteuning te bieden.

Een beoordeling van 4 tot 5 kan ook als een zachte matras worden beschouwd, en ze zijn de betere optie in plaats van de zachtste met een score van 1 tot 3. Ze moeten demping bieden terwijl de gebruiker toch niet te diep wegzakt. Vermijd echter het gebruik van een zeer zacht bed, omdat u tijdens het slapen niet de ideale neutrale wervelkolom behoudt.

Welke matras is erg zacht?

Dekmatras

Kies een dekmatras als je een heel zacht bed wilt. Deze matras heeft een kussenachtige laag aan de bovenkant van de naam zelf, die zorgt voor extra zachtheid. Dekmatrassen zijn ideaal voor slapers die vanwege hun zachtheid verzakking en drukontlasting willen.

Schuimmatras

Een van de zachtste bedden die je kunt krijgen, is een matras van 100% schuim. Hoewel latex en traagschuim vaker worden gezien als middelhard, moet je ook matrasmerken vinden die ze zacht aanbieden. Wat fantastisch is aan deze matrassen, is dat ze meestal zijn samengesteld uit lagen waarbij het bovenste gedeelte erg zacht is en toch tegen je aan duwt vanwege de stevigere schuimlaag op de basis.

Naast dat u vertrouwd raakt met de hardheidsschaal, is het het beste dat u ook de ILD-classificaties van de matras kent, meestal voor schuimbedden. Zij zullen u vertellen hoe zacht of stevig de schuimmatras zal zijn.

Binnenveringmatras

Misschien vindt u slapen op een binnenveringsmatras zachter dan op een schuimbed. Gebruikers merken op dat de veerkracht van de veren bijdraagt ​​aan de zachtheid van een binnenvering. Als je een zeer zachte binnenveringmatras wilt, zoek dan ook een model met een laag schuim of een ander pluche materiaal op de bovenkant.

Wie moet een zachte matras gebruiken?

Zijslapers

U heeft baat bij een zachte matras als u op uw zij slaapt. Het wiegende effect wanneer u op het zachte bed ligt, verlicht de druk op uw schouder en heupen. Bovendien behoudt u de ideale neutrale wervelkolom bij gebruik van een zachte matras vanwege de compressie die stevige bedden niet bieden.

Lichtgewicht personen

Als u minder dan 130 pond weegt, is het beter om een ​​zachte matras te gebruiken dan een stevige. Anders kan het bed stijver aanvoelen dan het is. Integendeel, u zult niet de juiste ondersteuning krijgen om lichaamspijn te voorkomen als u meer dan 230 pond weegt en op een zacht bed slaapt.

Is Ultra Pluche zachter dan Pluche?

Een ultra pluche matras is zachter dan een pluche bed en het is over het algemeen ook het zachtste matrastype. Het is echter ongebruikelijk om ultra-pluche matrassen te vinden omdat ze de gebruiker te veel laten zinken. Aan de andere kant heeft een pluchen bed iets meer weerstand, maar je voelt nog steeds de wieg van het materiaal als je erop ligt.

Is de topmatras zachter dan pluche?

Een dekmatras is zachter dan een pluche matras, maar het is ook mogelijk dat een dekmatras een pluche bed wordt genoemd. Een kussentop heeft echter een extra laag demping die het zachter maakt dan andere pluche bedden met het label pluche, maar minder vulling heeft. Als je ook een merk vindt dat hun bed een pluche kussentop noemt, zou het een fantastische keuze zijn als je de zachtste matras wilt.

Is pluche zachter dan medium?

Een pluche matras is zachter dan een medium matras. Dit komt omdat het materiaal en de algehele constructie meer gedempt aanvoelen dan het medium bed. Als je ook naar de hardheidsschaal kijkt, hebben middelgrote matrassen een score van 6, terwijl pluche matrassen rond de 2 tot 4 kunnen liggen.

Zijn zachte matrassen slecht voor uw rug?

Het is beter om een ​​zacht bed te vermijden als je de juiste matras voor je rug kiest. Een zachte matras kan drukverlichting bieden omdat het zich langs uw lichaam vormt, maar het heeft niet genoeg structuur om uw wervelkolom op één lijn te houden. In plaats daarvan moet je een middelharde matras gebruiken als je rugpijn hebt, omdat deze nog steeds onder je kan gaan schimmelen, maar hij is stevig genoeg om te voorkomen dat je wegzakt.

Conclusie

En dat is het! In dit artikel hebben we geantwoord wat het zachtste matrastype is en hebben we vastgesteld dat dit de ultrapluche matras is met een beoordeling van 1 tot 3 op de hardheidsschaal. De zachtste bedden die u kunt krijgen, zijn ook een dekmatras, schuimrubber en binnenvering.

Over het algemeen geldt dat als u minder dan 130 pond weegt en op uw zij slaapt, u ​​compatibel bent met zachte matrassen. We hopen dat deze gids u heeft geholpen de zachtste bedden te begrijpen. Laat het ons hieronder weten als je vragen hebt.