Wat voor soort matras gebruikt Drury Inn en meer?

Voor degenen die zich afvragen wat voor soort matras Drury Inn gebruikt, is het beddengoed in Millenium-stijl. We kwamen erachter dat het matrasmerk van Drury Inn Justice Bedding is, en we zullen hun producten hieronder in meer detail bespreken. Het is altijd handig om de matras te kennen die door Drury Inn wordt gebruikt, aangezien hun gasten goede recensies achterlaten over hun verblijf.

En over herbergen gesproken, bent u ook geïnteresseerd in wat voor soort matras Holiday Inn Express gebruikt? Controleer dat ook gerust. Een bonusgeheim is dat we bijna alle hotelmatrassen in onze blogs hebben onderzocht. Dus gebruik onze kennisbank zoekbalk en ontdek dat bed waar je op hebt geslapen in een hotel!

Welk type matras gebruikt Drury Inn?

Volgens Drury Hotels halen ze hun matrassen van Justice Bedding. Het bedrijf levert Millenium-stijl beddengoedmatrassen voor Drury Inn-hotels die ze exclusief voor de hotelketen hebben gemaakt. En als je de matrascollectie van Justice Furniture bekijkt, hebben ze de Vibe, Natural Latex, Energize, Classic en Grand Hotel.

De Grand Hotel-matrascollectie van Justice Furniture omvat de Grand Hotel-matras, de Grand Hotel Luxury-matras en de Lodge Firm-matras. U kunt ze verkrijgen bij uw plaatselijke Justice-dealer door uw postcode in te voeren in de zoekbalk van hun showroom. Ze hebben de op maat gemaakte matrassen die ze voor Drury Inn hebben gemaakt echter niet in hun matrascollecties opgenomen.

Wat voor soort beddengoed gebruikt Drury Inn?

Het beddengoed dat door Drury Inn wordt gebruikt, omvat kussens van Guest Supply en Downlite Bedding heeft zelfs het Downlite Hotel & Resort Down alternatief allergeen kussen. Het wordt geassembleerd in de VS en is zelfs AAFA-gecertificeerd om de veiligheid voor mensen met allergieën te bevestigen. Het kussen maakt gebruik van een katoenen stof en fiberfill, en het algehele gevoel is van gemiddelde dichtheid.

Wat voor soort matras gebruikt Sleep Inn?

U bent misschien bekend met Sleep Inn by Choice Hotels, die ook hun beddengoed van Downlite Bedding krijgt. De beddengoedfabrikant levert alternatieve kussens van polyester en dons aan Sleep Inn. Maar als je nieuwsgierig bent naar het matrasmerk Sleep Inn, dan is het de Quality Sleeper van Serta.

Choice Hotels gaf Serta de opdracht om matrassen te maken voor hun merken, waaronder Sleep Inn, Rodeway Inn, Comfort, Quality, Clarion, Econo Lodge en MainStay Suites.

Welke matras gebruiken vijfsterrenhotels?

De matrassen in vijfsterrenhotels variëren van pillowtop-matrassen, traagschuimmatrassen en de meest voorkomende, hybride matrassen. Laten we eens kijken naar de matras die wordt gebruikt door populaire luxehotels:

Welke matras gebruikt Four Seasons?

De matras die Four Seasons gebruikt is een verstelbaar bed. U kunt ontdekken hoe ze dat kunnen doen door te begrijpen hoe hun vertrouwde fabrikant het voor hen heeft gebouwd. Het is echter niet verwonderlijk dat Four Seasons een verstelbare matras wil, omdat alle soorten mensen hun ideale bed kunnen krijgen.

Welke matras gebruikt Hyatt?

Als je erachter bent gekomen wat het matrassenmerk van Hyatt is, zou het je niet verbazen, want dit bedrijf voorziet ook in andere hotels. Kun jij raden welk type matras Hyatt gebruikt? Het is een bed met pillowtop in combinatie met een donzen dekbed en een laken met een draaddichtheid van 250.

Welke matras gebruikt Hilton?

De Hilton-matras is uniek in de markt omdat het hotel het op maat laat maken. Je kunt verwachten dat vijfsterrenhotels en luxehotels specificaties hebben voor hun bed, en daarom is je slaapervaring van hen ongeëvenaard.

Welke matras gebruikt Sheraton?

Het soort matras dat Sheraton gebruikt is een Euro-top bed met pocketveren. We hebben ook de drie soorten matrassen ontdekt die u in Sheraton-hotels kunt vinden, dus lees ons aparte artikel voor meer informatie over elk model. Vijfsterrenhotels selecteren zorgvuldig de materialen voor hun bedden om de meest luxueuze ervaring voor hun gasten te garanderen.

Wat maakt Marriott’s comfortabel?

De matras die in Marriott-hotels wordt gebruikt, heeft een uniek comfort van andere hotelmatrassen, omdat Marriott hun bedden heeft ontworpen op basis van de feedback die ze van gasten ontvangen. Onthoud bovendien dat de hotelmatras niet de enige factor is die het bed comfortabel maakt.

Marriott maakt ook gebruik van hoogwaardige accessoires en beddengoed om de gezelligste ervaring te creëren. Wist je dat zelfs de kussens van Marriott afkomstig zijn van hetzelfde merk dat ze vertrouwen voor hun matrassen? Wil je meer weten, lees dan ons aparte artikel over hen.

Welke stevigheid zijn hotelmatrassen?

Het meest voorkomende hardheidsniveau in hotelmatrassen is middelhard. Het is echter gebruikelijk dat luxe hotels hun gasten verschillende keuzes op het gebied van stevigheid bieden. Desalniettemin is medium-firm een ​​veilige keuze omdat bijna alle slapers zich er ondersteund en comfortabel bij voelen.

Zijn Hotel Collection-matrassen goed?

Hotel Collection matrassen van verschillende matrasfabrikanten zoals Sealy en Serta zijn van uitstekende kwaliteit. Deze bedden worden vertrouwd door verschillende hotelmerken en worden bewezen door de lovende recensies die ze van gasten kregen. U kunt echter altijd een soortgelijk geconstrueerde matras vinden als u niet het budget heeft voor een door het hotel goedgekeurd model.

Conclusie

En dat is het! Als u genoten heeft van uw verblijf en wilt weten wat voor soort matras Drury Inn gebruikt, kunt u terecht bij Justice Bedding. De beddenmatras in Millenium-stijl die ze exclusief voor Drury Inn hebben gemaakt, is misschien niet beschikbaar in hun collecties, maar ze hebben hotelmatrassen die het bekijken waard zijn.

Daarover gesproken, wees niet bang om matrassen van hotelcollecties een kans te geven. Hotels vertrouwen hen, dus als je het budget hebt, kun je net zo goed uitgeven aan een luxueus bed. En als u een specifiek hotel in gedachten heeft, probeer dan de zoekbalk eens!