Een uitgebreide gids over de Evenflo-kinderwagen hoe op te vouwen

De Evenflo Kinderwagen is een populaire kinderwagen voor kleine kinderen. Het heeft veel innovatieve functies die het een uitstekende aankoop voor ouders maken. Het bedrijf ontwerpt producten die zo veilig en gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Zo kwamen ze op het idee om de instructies van hun product online beschikbaar te maken.

In dit artikel laten we je zien hoe de Evenflo-kinderwagen moet worden opgevouwen, zodat je onderweg kunt gaan!

Stappen om de Evenflo-kinderwagen te openen:

Stap 1. Plaats de kinderwagen op een vlakke ondergrond, bij voorkeur met een gelijkmatige hoeveelheid vloeroppervlak voor en achter. Zo kunt u het frame van de Evenflo kinderwagen openen. Het moet ook voldoende ruimte hebben voor uw kind om er comfortabel naast te staan ​​zonder het risico te lopen om te vallen of bekneld te raken.

Stap 2. Maak de rechterkant van het frame van de kinderwagen los van de linker tegenhanger en klik het vervolgens terug om een ​​volledige draai van 360 graden te maken.

Stap 3. Haal de veiligheidsbeugel van de achterkant van de kinderwagen en neem deze naar voren zodat je hem kunt vasthouden.

Stap 4. Maak elke kant van het frame los, één voor één, terwijl u dit deel van het frame optilt om het als een scharnier te openen. De Evenflo-kinderwagen moet nu volledig worden geopend met twee helften van het frame open en bij elkaar gehouden door een middenstang.

Stap 5. Pak beide zijden een voor een vast en klik ze met uw vingers terug op hun plaats totdat ze klikken om ervoor te zorgen dat ze volledig gesloten zijn voordat u de wandelwagen probeert te duwen of op te tillen.

Hoe verwijder je een Evenflo autostoelbasis?

Stap 1. Trek het kinderzitje uit de auto. -Plaats het op een vlakke ondergrond en gebruik uw vingers om beide zijden van de basis omhoog te trekken zodat ze op hun hoogste punt zijn, en druk dan aan elke kant naar beneden totdat u ze weer op hun plaats hoort klikken. De basis van de Evenflo-babyautostoel moet nu volledig worden gesloten met vier helften van het frame bij elkaar en vergrendeld.

Stap 2. Om het van een voertuig te verwijderen, doet u hetzelfde met uw vingers om het weer te openen totdat u die klik opnieuw hoort.

Stap 3. Om een ​​Evenflo-kinderwagenbasis te sluiten: druk elke kant naar beneden totdat u ze weer op hun plaats hoort klikken. De basis moet nu volledig gesloten en vergrendeld zijn. Om hem van een kinderwagen te verwijderen, doet u hetzelfde met uw vingers om hem weer te openen totdat u die klik opnieuw hoort.

Hoe een Evenflo autostoelhoes te wassen

De Evenflo autostoelhoes is gemaakt van een zacht gebreid materiaal dat kan worden gewassen met milde zeep en warm water. Het mag niet in de droger worden gedaan of uitgewrongen, maar moet met de hand aan de lucht worden gedroogd.

Om uw hoes te wassen voor dagelijks gebruik: Was met een spoelcyclus met koud water, gevolgd door een wasbeurt met warm water. -Gebruik geen bleekmiddel of wasverzachter, omdat hierdoor de fabrieksgarantie komt te vervallen en de hoes op de verkeerde plekken kan gaan pluizen

Hoe zet je een Evenflo-autostoeltje weer in elkaar nadat je het hebt gewassen?

Om het autostoeltje na het wassen weer in elkaar te zetten, moet u alle oppervlakken afdrogen en overtollig water verwijderen. Plaats of klem vervolgens elk stuk op de juiste locatie (zorg ervoor dat ze in hun originele sleuven gaan).

Klik ten slotte de twee stukken stof aan elkaar zoals hieronder weergegeven. Als u een converteerbaar autostoeltje heeft, moet u ervoor zorgen dat de hoofdsteun op zijn plaats is geklikt voordat u de stof in elkaar klikt.

Tot welke leeftijdscategorie gaan Evenflo-autostoelen?

Evenflo biedt producten voor pasgeborenen tot 50 pond, dus er zijn opties beschikbaar voor elke fase van het leven van een kind.

Wat is het best verkochte converteerbare autostoeltje van Evenflo?

Het Pivot 65 LX converteerbare autostoeltje biedt een veilige en comfortabele rit voor uw kleintje, met een gebruiksvriendelijke hoofdsteunverstelknop die het eenvoudig maakt om de juiste hoogte-instelling voor hen te vinden. Met drie ligposities kun je de baby comfortabel houden tijdens het rijden.

Hoe plaats ik de hoes terug op mijn autostoeltje?

De hoes van de Evenflo Pivot 65 LX converteerbare autostoel is gemakkelijk aan en uit te trekken, mede dankzij de brede, rekbare banden die het eenvoudig maken.

Zodra je de oude hoes van je autostoeltje hebt verwijderd:

Verwijder eerst eventuele losse stukjes stof door ze over een kant van het autostoeltje omhoog te trekken en ze vervolgens recht naar buiten te trekken.

Schuif vervolgens een van uw handen onder de elastische band aan de bovenkant van uw oude hoes en trek deze over drie zijden van uw nieuwe hoes omhoog. Herhaal deze stap met de andere hand.

Met beide sets riemen gespannen over hun respectievelijke zijkanten, pak je elke set vanaf de bovenkant en houd je ze bij elkaar.

Geef beide sets een ruk om de hoes strak te trekken en stop dan overtollige stof in terwijl u aan de riemen trekt. Naar beneden trekken heeft geen invloed op hoe strak uw autostoelhoes is

Als je klaar bent met het verwijderen van alle oude stukken rond je autostoeltje:

Plaats de nieuwe hoes terug over uw autostoeltje.

Lijn beide sets banden uit zodat ze elkaar in het midden ontmoeten en niet aan één uiteinde, en strek ze vervolgens recht uit om een ​​goede pasvorm te garanderen.