Ongediertebestrijding 101: hoeveel kost Orkin ongediertebestrijding?

Heeft u de laatste tijd te maken gehad met ongedierte in uw huis en wilt u nu weten hoeveel orkin ongediertebestrijding kost nadat u het merk ergens heeft gezien? Om die vraag te beantwoorden, kost een voorbeeldofferte voor de algemene ongediertedienst van Orkin ongeveer $ 575 voor een huis met een vierkante vloeroppervlakte van 2000 voet.

Omgaan met het pesten van het bestaan ​​begint met te erkennen dat het al een onmiskenbare storing in je dagelijkse leven veroorzaakt die moet worden verholpen. Plagen als verontrustende dingen zijn problematischer; ze kunnen ziekten naar u en uw gezin brengen of allergieën en zelfs fobieën veroorzaken.

Het is vrij eenvoudig als je dit plaagprobleem in een vroeg stadium kunt aanpakken, zoals het zelf uitroeien van het ongedierte terwijl er nog een klein aantal is of het aanpassen van een goede huishouding. Als een dergelijke plaagpopulatie echter niet lijkt af te nemen, en in plaats daarvan in een verdacht tempo toeneemt, moet u niet aarzelen om professionele hulp te zoeken.

Wat zijn de prijsklassen voor Orkin-services?

Als je hebt geprobeerd te browsen om dergelijke professionele dienstverleners tegen ongedierte te zoeken, dan heb je waarschijnlijk de naam Orkin ergens op de pagina’s gezien. Ze zijn gevestigd in de VS en bieden hun diensten aan in bijna alle staten (47 van de 50).

Dit bedrijf is behoorlijk populair omdat ze tientallen jaren ervaring hebben met het uitroeien van bijna alle soorten ongedierte, waaronder de volgende:

 • Termieten
 • Mieren
 • Kakkerlakken
 • Bedwantsen
 • Horzels
 • Duizendpoten
 • Kevers
 • Muggen
 • Vlooien en mijten
 • Vliegen
 • Spinnen

Ze hebben een bibliotheek met bijbehorende afbeeldingen op hun website waarmee mogelijke klanten kunnen zien welk dier er in hun huis aan het rommelen is. Door uzelf te identificeren als de eigenaar, kunt u een steviger actieplan en een beschrijving van uw dilemma maken als u eenmaal hebt besloten om hun hulp in te roepen.

Net als andere ongediertebestrijding kan Orkin u helpen dit plan en uw budget aan te passen aan uw benodigde service. Het mooie hiervan is dat u al voor het inspectiebezoek een offerte (bij benadering van de prijsklasse) kunt krijgen die past bij uw specifieke situatie.

Diensten, of het nu gaat om schoonmaken of, in dit geval, ongediertebestrijding, variëren in prijsklassen, afhankelijk van veel factoren. Met Orkin kan de omvang van wat u voor hun service moet betalen, worden gebaseerd op het volgende.

De ernst van de besmetting

De belangrijkste variabele die kan bepalen hoe duur of goedkoop uw gewenste service zal zijn, is hoe slecht de huidige situatie van de plaag is. Dit niveau van ernst kan zijn van de buitensporige populatie van het ongedierte en hoe ver hun plaag heeft bereikt.

De ernst van het effect van de besmetting zal ook doorsijpelen naar alle andere variabelen, zoals de frequentie van de behandeling. Als de plaag die je op dit moment hebt ernstig is, dan zul je waarschijnlijk veel moeten voorbereiden.

De populatie en het verspreidingsgebied van ongedierte in uw huis kan met de tijd verslechteren. Daarom is het van cruciaal belang om de service zo snel mogelijk te krijgen, om nog maar te zwijgen van het feit dat u uzelf in gevaar brengt als u de situatie gewoon met rust laat

Verdieping en adres

Naast de ernst is de grootte van uw plaats, die de aandacht van de ongediertebestrijding nodig heeft. Dit is ook recht evenredig met de prijs; een groter gebied betekent meer kosten.

Hoewel het niet relevant lijkt, kunnen sommige staten en adressen ook hogere prijzen afdwingen. Dit is beduidend slechter voor locaties met hogere kosten van levensonderhoud of het veroorzaken van overlast door de uitvoering van de vernietiging, kost meer voor de gemeenschap.

Type en aantal plagen

Iets anders waardoor u meer aan ongediertebestrijding zou kunnen besteden, is het soort ongedierte waar uw huis last van heeft, en als er een kans is, zijn er meerdere.

Zo zijn er bedwantsen in uw slaapvertrekken, knaagdieren en kakkerlakken in uw keuken en muggen in uw kelder. Een dergelijke situatie vraagt ​​om verschillende soorten behandelingen, die al dan niet gelijktijdig kunnen worden uitgevoerd.

In dit artikel leest u hoe u zich kunt ontdoen van aspenrupsen in uw tuin voor tuinongedierte.

Inspectie voor bepaalde plagen kan ook vervelender zijn dan andere. In het geval van termieten zullen professionals naar de kelder en eventuele houten fundering of uw huis moeten kijken voor een grondige opruiming.

Behandelingsfrequentie

Ten slotte brengt elke behandeling zijn eigen kosten met zich mee, afhankelijk van hoe deze wordt uitgevoerd, de benodigde apparatuur en het aantal benodigde personeel.

Door meerdere keren te behandelen, kan de professional grondige aanpassingen aan het gebied maken. Ze kunnen ook omgaan met mogelijke gevolgen of tekortkomingen van eerdere bezoeken en een meer praktische aanpak proberen.

Deze opeenvolgende bezoeken en behandeling vereisen meer input, omdat ze heen en weer moeten reizen, hun uitrusting moeten dragen en de juiste quarantaine moeten uitvoeren. Als zodanig kunnen meer bezoeken ervoor zorgen dat u meer betaalt, maar het kan effectiever zijn.

Hier is een artikel over hoe u zich kunt ontdoen van wittevlieg voor persoonlijke uitroeiing.

Omdat Orkin-takken zich door veel staten hebben verspreid, kunnen ze vrij gemakkelijk te vinden zijn. Ze hebben ook hun contactgegevens op hun website bijgevoegd, zodat u vragen en instructies voor filialen kunt stellen.

Conclusie

Nu u weet hoeveel orkin ongediertebestrijding kost, kunt u verder gaan met uw ongediertebestrijdingsplan. Vergeet niet om al uw opties te controleren en ze te vergelijken met uw behoeften, en aarzel niet om alle vragen te stellen die u nodig heeft om u gerust te stellen.