Wat betekent DC op Samsung Washer? 3 eenvoudige manieren om deze op te lossen!

Weet jij wat DC betekent op de Samsung-wasmachine? Een DC-fout op uw Samsung-wasmachine betekent dat uw wasmachine niet goed zou draaien vanwege het balanceringsprobleem, dus u moet wat balans ontlasten wanneer dit gebeurt.

Meestal is deze DC-fout typisch, en als je je wasmachine zorgvuldig gebruikt, kom je er vanaf. De DC-fout treedt voornamelijk op wanneer de kledingstukken in uw wasmachine meer zijn dan de capaciteit van uw wasmachine.

Deze DC-fout geeft de gebruikers aan dat er een probleem is met de belasting van de wasmachine of de deur van de machine. Wanneer er meer kleding in de wasmachine zit dan de capaciteit, zal de deur wat kleding vangen en treedt de DC-fout op. Dus, vrienden, maak je geen zorgen, lees dit artikel tot het einde om dit probleem op te lossen.

Wat betekent gelijkstroom op uw Samsung-wasmachine?

Dus, wat betekent DC op de Samsung-wasmachine? In deze paragraaf leert u wat DC betekent op Samsung-wasmachines. Soms laden gebruikers hun wasmachine hoog, waardoor het centrifugeren traag werkt. Door de hoogbelaste wasmachine werkt de spinner van de wasmachine langzaam; bovendien, wanneer u meer wasgoed in de wasmachine doet, veroorzaakt dit een deurprobleem omdat de deur van de machine de kleding vangt en de deur niet goed sluit. Wanneer deze DC-fout optreedt, controleer dan of de deur van de wasmachine goed is gesloten of dat er kleding in de deur blijft haken.

Ten tweede is de belangrijkste reden achter deze fout de belasting van de wasmachine, en dit gebeurde toen u uw wasmachine met zwaar wasgoed laadde zonder voor uw Samsung-wasmachine te zorgen. Sommige gebruikers nemen dit misschien niet serieus. Toch beschadigt het uw wasmachine ernstig en brengt u in de problemen. In de winter worden mensen met dit soort fouten geconfronteerd vanwege de zware kledingstukken en huishoudens zoals dekens, dekbedden, lakens en lakens.

Soms werken de ophangstangen van de ring niet correct vanwege defecte of beschadigde stangen, dus zorg ervoor dat de stangen in goede staat verkeren. Het probleem met het waterpeil kan deze fout ook veroorzaken. Wanneer het water in de machine hoog is, maar de kleding is minder, werkt het soepel, maar als het waterniveau laag is, wordt het centrifugeren vertraagd en ingewikkelder, wat deze gelijkstroomfout kan veroorzaken.

Hoe de DC-fout op te lossen?

U kunt de DC-fout snel oplossen door wat saldo van uw wasmachine te verwijderen. Verwijder gewoon wat zware was zoals jeans, jassen en truien. In de winter is de was meestal zo zwaar dat deze gelijkstroomfouten in de winter voorkomen. Lees de onderstaande stappen om deze fout op te lossen:

#1. De was in evenwicht brengen

Om de DC-fout op te lossen, schakelt u uw Samsung-wasmachine uit. Haal na het uitschakelen van de Samsung-wasmachine wat zwaar wasgoed uit de wasmachine, zoals een spijkerbroek. Jassen, truien en dekens. Controleer of wasgoed, zoals handdoeken of spijkerbroeken, niet verstrikt is geraakt rond de trommel van de wasmachine, wat ook de DC-fout kan veroorzaken. Ken de perfecte balans voor uw wasruimte.

#2. Maak het oppervlak van de wasmachine waterpas

Als de herverdeling van het gewicht de DC-fout niet corrigeert, is het misschien een geval dat uw Samsung-wasmachine uit balans is. Eerst moet u ervoor zorgen dat uw Samsung-wasmachine op een vlakke, horizontale ondergrond staat. Als u een waterpasinstrument heeft, kunt u dit gereedschap gebruiken om het oppervlak van uw wasmachine waterpas te maken. Als u nog steeds niet zeker bent van het niveau van uw Samsung-wasmachine, moet u de positie naar een ander niveau wijzigen, zodat u dit probleem met de DC-fout kunt oplossen. Weet hoe je een wasmachine waterpas maakt.

#3. Ophangstangen van Samsung wasmachine

De andere veelvoorkomende oorzaak van een DC-fout in de Samsung-ring is kapotte of defecte ophangstangen. Het zou helpen als u deze ophangstangen moest repareren voor het welzijn van uw Samsung-wasmachine. Soms lossen sommige technische experts alleen ophangstangen op, dus huur een aantal experts in als ophangstangen beschadigd zijn.

Hoe blijf je uit de buurt van DC-fouten?

Controleer eerst de standaard van je Samsung wasmachine, misschien zijn de wasmachines van Samsung verschillend in gewicht, dus als je je wasmachine volgens de standaard van je wasmachine gebruikt, ben je van deze foutcode af. Als het totale gewicht van uw wasmachine 5 kg is, moet u deze met ⅘ vullen, want als u kleding in uw wasmachine doet, wordt de kleding nat en verdubbelt het gewicht en vertraagt ​​uw spinner. Ga nooit voor maten. Probeer grote en kleine maten samen te voegen om de wasmachine in evenwicht te brengen.

Probeer je wasmachine altijd schoon te houden en op een vlakke ondergrond te zetten. Doe nooit overgewicht in uw wasmachine, dit is het gevolg van een DC-fout. Controleer het waterniveau en de hoeveelheid kleding in uw wasmachine, controleer goed de hoofddeur van uw Samsung-wasmachine, die ook de DC-fout kan veroorzaken. Als de kleding in bulk is, kan ze worden gegrepen door de deur van de wasmachine en deze DC-fout veroorzaken.

It’s A Wrap!

Het lezen van dit artikel is gewoon leuk voor je. Ik hoop dat je dit artikel leuk vindt en we leggen je graag uit wat DC betekent op de Samsung-wasmachine? Vrienden, bedankt dat je tot het einde bij ons bent geweest, en we hopen dat jullie alle stappen in dit artikel begrijpen. Lees ook wat F28 betekent op Whirlpool-wasmachine en wat betekent LE op LG-wasmachine.