Wat is de beste verstelbare matras: beste 3 “

Degenen die willen weten wat de beste verstelbare bedmatras is, kunnen deze drie beste merken overwegen. We zullen elk bed doornemen om u te helpen beslissen welke van hen perfect voor u is. Ook leer je meer over dit type matras.

Probeer bovendien te leren waar u op moet letten bij het kopen van een verstelbare bedbodem. De kwaliteit van uw ervaring met een verstelbare matras wordt immers sterk beïnvloed door de bodem ervan.

Wat is de beste matras voor een verstelbaar bed?

  • Tempurpedic Ultimate Pressure Relief LuxeAdapt

De Ultimate Pressure Relief LuxeAdapt is een uitstekende matras voor een verstelbaar bed als je bekend bent met de Tempur-Adapt-collectie van Tempurpedic. Dit model past ook goed bij de verstelbare powerbases van Tempurpedic. Maar wat maakt het ideaal voor een verstelbaar bed?

De LuxeAdapt is gemaakt van het zogenaamde APR+ materiaal van het merk, 30% meer ondersteunend en conform met 40% meer Tempur materiaal. U kunt dit artikel lezen waarin wordt beantwoord waar een Tempurpedic-matras van is gemaakt als u wilt weten waarom Tempur niet is zoals uw gewone traagschuim. Het belangrijkste is dat deze 13-inch schuimmatras duurzaam en responsief genoeg is om als verstelbaar bed te worden gebruikt.

  • Nectar traagschuimmatras

Nectar is een van de merken die de best betaalbare schuimmatrassen aanbieden, en hun traagschuimmodel zal werken als een verstelbaar bed. De traagschuimmatras van Nectar is een betaalbaar alternatief voor andere traagschuimbedden die de ideale structuur hebben om over een verstelbare bodem te worden gebruikt. En het beste van alles is dat u de bank niet kapot maakt als u het koopt.

De Nectar-traagschuimmatras wordt zelfs geleverd met een proefperiode van 365 nachten, wat de kopers vertrouwen geeft in het vertrouwen van Nectar met zijn kwaliteit. Bovendien moet de vijflaagse constructie gemakkelijk bestand zijn tegen de eisen van de hoeken die u met een verstelbaar bed zult doen. Het traagschuim heeft ook enige flexibiliteit om de basis te volgen om de gewenste hoek te krijgen.

  • Saatva Solaire verstelbare matras

Als u een echt verstelbare matras wilt, is de Solaire-matras van Saatva het beste model op de markt. Het is zelfs compatibel met Saatva’s eigen verstelbare basis. Dus hoe verschilt het van andere matrassen op het gebied van verstelbaarheid?

De verstelbare matras van Saatva Solaire is niet uw gewone matrasmodel, omdat hij 50 stevigheidsinstellingen heeft als u de maten koningin en groter selecteert. En als je de zogenaamde Saatva Linear base krijgt, krijg je zelfs meer controle omdat je met zijn positie kunt experimenteren. U kunt bijvoorbeeld de Upper-Flex variant proberen voor de Upper-Flex Lineal base of de Split King en Split Cal King met dezelfde maat Lineal base.

Bent u ook geïnteresseerd in natuurlijke bedden? Ontdek waarom Saatva tot de beste merken biologische matrassen behoort.

Welke verstelbare bedbodem is het beste?

Tempurpedisch

De Tempur-Ergo Power Base is de meest populaire verstelbare bedbodem van Tempurpedic en je kunt hem gebruiken met hun LuxeAdapt-matras. U kunt genieten van deze basis met de Zero Gravity-functie die uw hoofd en voeten optilt om u een licht gewicht te geven. Er zijn ook de QuietMode die de anti-snurkpositie, hoofd- en voetliften, tweezonemassage, een draadloze afstandsbediening, USB-poorten en verlichting eronder inschakelt.

Nectar

Als je een klein budget hebt, overweeg dan het verstelbare bedframe van Nectar. Je kunt een queen-size model krijgen voor slechts $ 999 of zo betaalbaar als $ 699 in de uitverkoop. Wat je krijgt is een Zero Gravity-functie, programmeerbaar geheugen, hoofd en voeten omhoog, een achteroverleunende instelling om tv te kijken, een draadloze afstandsbediening, massage met drie zones en USB-stekkers.

U kunt het verstelbare bedframe van Nectar gebruiken met de Nectar traagschuimmatras.

Saatva

De Saatva Solaire is compatibel met Saatva’s Lineal verstelbare bedbodem. Door het verstelbare bed en de basis te combineren, krijgt u volledige controle over uw favoriete ondersteuning en comfort. De functies die u krijgt met Saatva Lineal zijn Zero Gravity, een muur-omhullend ontwerp op het niet-Upper-Flex-model, draadloze afstandsbediening, instelbare massage-instellingen, stille monitor en verlichting onder het bed.

Kan ik een verstelbare basis gebruiken bij elk bedframe?

Je kunt een verstelbare basis gebruiken bij elk bedframe, zolang het geen platformtype is. Het frame moet open zijn en er is geen boxspring of fundering nodig. Als het frame een stevig oppervlak heeft, is het niet compatibel met een verstelbare basis.

Hebben verstelbare bedframes speciale matrassen nodig?

Voor verstelbare bedframes zijn geen speciale matrassen nodig, maar de matras moet duurzaam genoeg zijn om aan de eisen van de verstelbaarheid van het frame te kunnen voldoen. Kan het bijvoorbeeld de contour en veranderingen in de hoeken volgen zonder de structuur te verpesten? Het moet duurzaam en flexibel genoeg zijn om het verstelbare bedframe te volgen.

Verpest een verstelbare basis je matras?

Een verstelbare bedbodem zal uw matras niet bederven als u ervoor zorgt dat deze compatibel is. Anders kan de matras een beschadigde binnenstructuur hebben vanwege het verschuiven in posities die de basis biedt. Controleer altijd de compatibiliteit van de matras en de bodem, en het is beter om ze van hetzelfde merk te krijgen.

Conclusie

En dat is het! In dit artikel hebben we geleerd wat de best verstelbare bedmatras is en hebben we drie merken onthuld. Overweeg om Tempurpedic, Nectar en Saatva te controleren en vervolgens de verstelbare bodem van hetzelfde merk te combineren met de matras om beschadiging van het bed te voorkomen.

We hopen dat deze lijst je een idee geeft van welk verstelbaar bed je kunt proberen, en voel je vrij om eventuele vragen hieronder achter te laten als je die hebt.