Hoe heet kan een polytunnel worden. Wat je moet weten

Mensen kunnen soms erg nieuwsgierig worden; als je van tuinieren en kassen houdt, kun je je verschillende dingen afvragen, waaronder hoe heet kan apolytunnel worden? Meestal kan apolytunnel heet worden bij een maximale temperatuur van 100 graden Fahrenheit.

Kassen worden vaak gebruikt om de plant te beschermen en de ideale conditie te creëren die nodig is om te overleven. Hierdoor kan op elk moment worden geplant. Hoewel kassen een optimale temperatuur nodig hebben waarin, als je niet observeert, planten beschadigd kunnen raken.

Het type plant dat je ontwikkelt, is afhankelijk van de temperatuur. Een goede polytunnel helpt uw ​​planten tot hun volle groei. Door je polytunnel te voorzien van wat gereedschap, kan dit ook helpen bij het beheersen van de temperatuur binnenin.

Als u meer wilt weten over hoe hot apolytunnelget kan worden, lees dan verder, en dit artikel geeft u de kennis die u nodig hebt.

Hoogste temperatuur

Vraagt ​​u zich af hoe heet kan apolytunnel worden? De zijkanten van apolytunnel kunnen op een gewone zonnige dag een maximale temperatuur van 100 graden Fahrenheit hebben.

Tijdens het zomerseizoen kan de temperatuur super heet worden, dus temperatuurregeling is van cruciaal belang omdat sommige planten niet onder extreme omstandigheden kunnen leven.

Schaduw, ventilatie en vochtigheid zijn de factoren die u in staat stellen om uw polytunnel af te koelen om een ​​gezonde plant te hebben. Houd er altijd rekening mee dat te veel warmte van de zon kan leiden tot de dood van uw planten.

Wat is de ideale temperatuur in een kas?

Als u van tomaten en meloenen houdt, moet uw kas warmer zijn. Een geschikte polytunnel helpt uw ​​planten om correct en gezond te groeien.

De meest geschikte temperatuur voor apolytunnel is 27 graden Celsius. Dit behouden betekent een goede oogst, meer productie en meer geld.

Vochtigheid en temperatuur kunnen zich sneller ophopen als u veel planten heeft, dus het toepassen van de nodige maatregelen is essentieel.

Tips voor het beheersen van temperaturen

De ventilatie en het zonlicht zijn de factoren die de temperatuur in een kas beïnvloeden. Het ontgrendelen van de deuren en ramen op het dak kan bijdragen aan de afkoeling.

Voor anderen die een extra budget hebben, investeren ze meestal in airconditioning om ervoor te zorgen dat de temperatuur draaglijk is.

U kunt dakopeningen, zijopeningen en een deur installeren om lucht door te laten, waardoor het gebied minder warm wordt. Het hebben van een thermometer kan u ook helpen om de huidige temperatuur te kennen. Houd er op zonnige dagen altijd rekening mee dat u elke mogelijke manier opent om de lucht binnen te laten.

Planten zijn afhankelijk van licht om te groeien. Het in de schaduw stellen van je polytunnel kan een handig idee zijn om te worden gebruikt als wapen om hitte te verlagen. U kunt schaduwverven gebruiken om op een snellere en budgetvriendelijke manier de kracht van de zon te filteren.

Blinds kunnen ook helpen. Er zijn twee soorten jaloezieën, extern en intern. De meest bruikbare is extern omdat het zonlicht helpt filteren voordat het door het glas gaat, waardoor de warmte binnen blijft. Het is ook afneembaar en kan tijdens koudere dagen worden verwijderd.

Als u op zoek bent naar een goedkopere oplossing, kunnen gaas en netten een alternatief worden voor de jaloezieën, maar zorg ervoor dat ze aan elkaar worden geklikt.

Een andere manier is om de polytunnel te dempen tijdens extreem weer. De luchtvochtigheid neemt binnen toe en helpt de planten de hitte te weerstaan. Hiermee kunt u ook ongedierte vermijden dat gewoonlijk gedijt in droge omstandigheden. U kunt dit vaak doen, maar zorg ervoor dat u niet te veel water geeft.

Hulpmiddelen die u kunt gebruiken om warmte te verlagen

Als je het moeilijk vindt om de temperatuur onder controle te houden, houd er dan rekening mee dat je altijd wat gereedschap kunt gebruiken. Een thermometer is een must-have in de kas. In één oogopslag blijf je op de hoogte van de minimum- en maximumtemperaturen van de afgelopen 24 uur.

Een automatische ventilatieopener kan ook het werk voor u doen. Het helpt door te reageren op de juiste acties. De zuiger is een niet-elektrische reactie op de hoge temperatuur door uit te zetten en de ventilatieopening open te duwen.

Het installeren van een ventilator is een goede keuze. Als de temperatuur slecht is en de lucht niet beweegt, kunnen verschillende ziektes zich door de kas verspreiden. Het hebben van dit item zorgt voor een redelijke ziektebestrijding en verlaagt ook de temperatuur een beetje.

Een schaduwdoek die de polytunnel maskeert, blokkeert de warmte zodat deze niet verder kan binnendringen. Bij aankoop heeft dit verschillende dichtheden. Als u een groot type dichtheid kiest, wordt de stof donkerder, wat een koelere temperatuur betekent.

Conclusie

Het is algemeen bekend dat apolytunnel een ideale conditie handhaaft voor uw planten om te leven, zelfs met verschillende seizoenen.

Dus hoe heet kan apolytunnel worden? De polytunnel kan heet worden tijdens zomerse dagen, met een maximum temperatuur van 100 graden Fahrenheit; daarom is het cruciaal om temperatuurregeling te hebben.

De optimale temperatuur voor apolytunnel is 27 graden Celsius. Onder deze omstandigheden kunt u gezonde planten hebben. Als u het moeilijk vindt om de temperatuur onder controle te houden, kunt u altijd hulpmiddelen gebruiken om de warmte te verlagen.

Door ventilatieopeningen aan de verschillende kanten van de polytunnel te hebben, wordt de lucht doorgelaten, waardoor de temperatuur minder hoog wordt. We hopen dat je iets uit dit artikel hebt geleerd en dat je het in je dagelijkse leven kunt toepassen. Veel succes, en gebruik je tijd altijd verstandig!